27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RAZOTKRIVENA TAJNA LOKACIJA DUŠKA TOŠIĆA: Nakon što ga je Karleuša prijavila za NASILJE, evo gde bivši fudbaler ŽIVI i s kim se VIĐA! (FOTO)

Vesti

Javni život poznatih ličnosti uvek izaziva veliku pažnju javnosti, a razvodi i skandali dodatno potpaljuju interesovanje. Tako je i slučaj sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom i bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, čiji je nedavni incident na Dedinju uzdrmao javnost. Naime, nakon što je pevačica prijavila supruga za nasilje, mnogi su bili znatiželjni da saznaju gde sada žive bivši supružnici.

Prema saznanjima komšija, Tošić živi u staroj kući u kojoj je sa Karleušom i ćerkama živeo pre nego što je 2018. godine kupio novu vilu od Dragana Stojkovića Piksija. Kako navode ljudi koji žive u neposrednoj blizini, naslednice ga neretko posećuju, s kojima provodi najviše slobodnog vremena, kao i prijatelji, kako muški tako i ženski.

Ovde sad viđamo najčešće Duška. Često mu dolaze ćerke, s kojima provodi i najviše slobodnog vremena. Svrate mu i prijatelji, i muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja je bila naša omiljena komšinica, nju sad ponekad vidimo u kraju. Svrati s vremena na vreme automobilom da pokupi neke stvari. Jelena ovde ima još gomilu garderobe, mnogo toga joj je ostalo ovde, kako ne bi pretrpala i novu kuću stvarima. Odmah uđe u garažu, a odatle u kuću. Ponekad tu i prespava, ali već neko vreme ona zvanično živi u onoj kući koju su kupili od Piksija, koja je i veća i lepša, a ima i bazen da uživa kad je ovako toplo kao sad – rekao je jedan bračni par iz ulice gde je Karleuša živela donedavno, prenosi Kurir, te dodaje:

Foto: ATAImages

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić

Nismo je dugo videli da bude tu u isto vreme kad i Duško, ali verovatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali zasad ništa od toga. Možda je tako i bolje – da svako ima svoj mir i svoje mesto gde može da ode kad poželi da se osami i pobegne od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se desio, valjda će se sve rešiti uskoro. Bili su divan par, baš je bez veze da se sve ovako završi.

Vesti

Foto: Instagam/karleusastar

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić

Podsećanja radi, Jelena Karleuša prijavila je policiji da ju Duško Tošić nedavno fizički napao u jutarnjim časovima. Kako je Vesti saznala, policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N. J. Kako su naveli, penziosnisani fudbaler je pod vidnim dejstvom alkohola ušao u kuću, od koje ima ključ, te je prijatelja svoje i dalje zakonite supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu. Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao i Jelenu za kosu.

BONUS VIDEO: