17/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OPLJKAČKANA NAŠA NAJPOZNATIJA INFLUENSERKA! Ostala bez IČEGA, nudi nagradu od 5.000 EVRA osobi koja uhvati LOPOVA! ŠOK! (FOTO)

Vesti

Naša najpoznatija influenserka i jutjuberka, Tamara Kalinić, nedavno se našla na meti lopova dok je putovala vozom za Valensiju. Naime, kako je otkrila, u pljački je ukraden njen kofer pun ličnih stvari, među kojima su se nalazile i tri kamere koje koristi za snimanje i slikanje. Međutim, kako je istakla, u koferu nije bilo luksuznih predmeta poput nakita, već stvari do kojih joj je zaista stalo, te je donela odluku da osobi koja pronađe počionica krivičnog dela udeli 5.000 evra kao nagradu.

– Dečko je ušao u voz, uzeo moj kofer i pobegao. U koferu nije bilo nakita, satova, torbi marke „Hermes“ niti bilo šta slično, samo stvari do kojih mi je stalo i koje mnogo volim, kao što je šminka i tri kamere koje koristim za snimanje i slikanje. Kofer ima moje inicijale, pa nije zgodan za preprodaju. Ako ga iko u Milanu vidi, nudim 5.000 evra kao nagradu ako uhvatite momka koji ga je ukrao – napisala je na Instagram storiju i dodala:

Foto: instagram.com/tamara

Tamara Kalinić opljačkana

Volim luksuzne stvari, ali sam isto tako vezana za stvari koje mi se mnogo sviđaju. Ovaj kofer koji sam dizajnirala, obožavam i u njemu se nalaze neke od mojih omiljenih stvari, kao što su ‘toteme’ farmerke koje nosim stalno i ne mogu da ih zamenim, kao i ‘savette’ torbu koju znate da volim. Takođe i torbica s šminkom u kojoj se nalaze moji proizvodi za negu i ‘LV nano’, kao i još neke moje torbe i cipele koje obožavam.

Vesti

Foto: instagram.com/tamara

Tamara Kalinić opljačkana

– Na putu sam do posla, znate da moja profesionalizam dolazi pre svega. Ne mogu da uradim sada mnogo povodom cele situacije pošto idem za Veneciju (na stanici kupujem nešto šminke, punjač za telefon i donji veš). Nemam ništa sa sobom, daću sve od sebe da sve uradim kako treba. Hvala vam svima na podršci i ljubavi. Iz mog iskustva naučite da uvek držite glavu gore, gledajte lepšu stranu svega, a što se mene tiče najbolja strana je ta što niko nije povređen. Učite iz ovoga i ostanite bezbedni – dodala je na kraju Kalinićeva.

Vesti

Foto: instagram.com/tamara

Tamara Kalinić opljačkana

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je Tamara bila žrtva pljačke. U julu 2021. godine, njen stan u Parizu bio je meta lopova koji su odneli stvari vredne preko 300.000 evra. Influenserka je tada izjavila da su joj lopovi „odneli sve“ i otkrila da je policija tvrdila da je „sama pokazivala šta sve ima“, implicirajući da je time privukla pažnju lopova.

BONUS VIDEO: