17/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ, OVAJ PRIZOR ĆE VAS RASPLAKATI: Morala je da zaustavi sve i zabeleži ovaj trenutak!

Vesti

Pevačica Marija Šerifović ne odvaja se od svog sina, koji je rođen krajem prošle godine. Svaki slobodan trenutak posvećuje svom nasledniku, a nedavno je sa njim izašla u šetnju, gde je mališan uživao mlateći nogicama i rukicama, pa je pevačica morala da zabeleži ovaj trenutak i podeli putem Instagrama, gde je poprilično aktivna.

 Iako je započela turneju tri meseca nakon rođenja sina, Marija se trudila da koncerti budu ređi kako bi što više vremena provodila sa svojim sinom. Kada nije tu, brigu o njenom mezimcu preuzima baka Verica, koja to čini sa velikim zadovoljstvom.

Izjava pevačice da ne zna da li će i dalje biti u žiriju „Zvezda Granda“ iznenadila je mnoge, s obzirom na to da joj je ugovor istekao. Ova vest je izazvala mnogo spekulacija o tome da li će se Marija vratiti u žiri popularnog muzičkog takmičenja.

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

– Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao, videćemo – rekla je ona.

– Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: „Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će“. Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo… Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško… Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu – rekla je za Kurir.

BONUS VIDEO: