19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SVADBA U ELITI! Nakon vesti o TRUDNOĆI, sprema se GALA SLAVLJE! Čeka se odluka Velikog šefa (FOTO)

INFO

U sinoćnoj emisiji „Pitanja novinara“, među zanimljivim temama, istakla se trudnoća aktuelne učesnice Milice Veličković, koja je otkrila svoje emocije i dileme povodom ove važne životne promene. Kada je voditelj postavio pitanje o prvom utisku o trudnoći, Milica je otvoreno progovorila o svojim mislima. Istakla je da je već pretpostavljala ovu vest, ali da je ipak bila pod šokom kada je saznala. Izrazila je svoje sumnje i brige, posebno u vezi sa reakcijama okoline, ali je istakla da je odlučna u svojoj nameri da rodi dete.

Ipak, njen partner Borislav Terzić Terza istakao je da već uveliko razmišlja o svadbi, te da će se sve sprovesti u delo.

 – Voleo bih da vidim buduće roditelje Terzu i Milicu. Kakvi su vam prvio utisci o trudnoći? – upitao je voditelj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Terza Elita 7 Zadruga

 – Ja sam znala da će doći do toga, pretpostavila sam da je to tako, rekla sam da sam dobila da bi prikrila sav taj pritisak, išla sam na pregled i stvarno sam već postala pospana. I dalje sam pod šokom ne znam šta da ti kažem – rekla je Milica.

 – Ja sam presrećan od kad sam to čuo, nekako sam i sumnjao o tome i jako sam srećan, svaki dan pričam ovde sa ljudima i u glavi mi je sto stvari – rekao je Terza.

 – Milice, moram da te pohvalim na odluci da rodiš dete, ali da li brineš zbog nečega trenutno? – pitao je novinar.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Terza Elita 7 Zadruga

 – Ja sam rekla da nikad ne bih abortirala, nije kao da se nešto preispitujem da li je dobra odluka ili ne, samo razmišljam kako su mama i babe reagovale i drugarice moje. Nekad se tripujem da nisam mlada još uvek i šta kažu i Terzini i ne mogu iskreno da se opustim pošto ne znam kakve su reakcije ljudi. Pritom mi nije jasno kako se to desilo jer ljudi prave decu mnogo dugo ali eto desilo se. Meni nije ovde ništa uskraćeno osim što nisam sa bliskim ljudima, Terza je presrećan i ne razmišlja o tome – rekla je Milica.

 – Šta tebe Terza najviše kopka? – nastavio je voditelj.

Ništa veruj mi, ja samo razmišljam o svadbi koga ću da zovem i kako će da bude, mi imamo prava da se menjamo, dolazi dete i bitno je da se samo ne svađamo. Nemam ja malo godina, svoj sam čovek i nemam šta da brinem, moji su mu uvek govorili kad ću da se skrasim tako da mislim da im je baš drago – rekao je Terza.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Terza Elita 7 Zadruga

Ja se nadam da ovde nećemo imati neke turbulentne svađe, ne interesuje me ništa drugo osim bebe i treba malo te stvari da potisnemo, nadam se da neće dolaziti do svađa. Nadam se da me neće trudnu vređati, tako da ne mislim da će on biti loš otac. Verujem da će da bude dobar otac i to je glavni razlog zašto sam odlučila da rodim dete – rekla je Milica.

BONUS VIDEO: