27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZAVIRITE U LUKS VILU BIVŠE ZADRUGARKE: Bogato imanje s pogledom na more, PAŠĆE VAM VILICA kad vidite gde živi! (FOTO)

INFO

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga„, Monika Horvat se vratila u svoju luksuznu vilu u Hrvatskoj. Mnogi su bili zapanjeni kada su videli fotografije njenog doma, koji je izgledao kao hotel sa pet zvezdica. Posebno je impresionirao prostrani balkon s pogledom na more, kao i njena devojačka soba koja je bila besprekorno sređena. Veliki krevet zauzimao je centralno mesto, dok je stočić za šminkanje dodatno doprineo eleganciji prostora.

Foto: Ognjen Bogdanović

Monika Horvat

Inače, Monika Horvat ostala je upamćena kao neko ko se žalio nakon rijaliti programa „Zadruga “ da joj za 10 meseci nije bio isplaćen nijedan honorar, dok je iz produkcije stigao odgovor da je sav novac izgubila zbog kazni.

Nakon turbulentnog perioda, Monika je odlučila da napusti Hrvatsku i započne novi život u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon nekoliko misterioznih meseci provedenih u San Dijegu, Kalifornija, otkrila je da se upustila u menadžerske vode. Nedavno je ponosno najavila izlazak debitantskog singla di-džeja čiji je menadžer. Ovaj uspeh je doneo Moniki veliko zadovoljstvo, posebno imajući u vidu neizvesnost koja je pratila njen boravak u Americi.

INFO

Foto: instagram.com/

Monika Horvat

Monika Horvat je poznata po svojoj nekonvencionalnoj karijeri. Diplomirala je stomatologiju, ali nije želela da živi na račun roditelja. Umesto toga, radila je u Nemačkoj na ergeli konja, što svedoči o njenom istrajnom duhu i spremnosti da sledi svoje snove.

BONUS VIDEO: