16/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRETUČENA INFLUENSERKA, HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Misli da se sve desilo jer je UDATA ZA ROMA!

PRETUČENA INFLUENSERKA, HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Misli da se sve desilo jer je UDATA ZA ROMA!

Infulenserka Niki Maršal (24) je nedavno doživela traumatičan napad u svom domu od strane pet maskiranih muškaraca. Ovaj događaj je ostavio dubok trag na Niki, ali je ona hrabro istupila u javnosti kako bi podelila svoje iskustvo.

Niki je ispričala da je bila sama u svom domu kada su napadači nasilno upali, pretukli je i pretili joj ubistvom. Ona je uspela da pobegne sa svojim psima, Belom i Princezom, na sprat, dok je njen suprug bio na poslu. Uz pomoć svojih ljubimaca, uspela je da se sakrije i izbegne teže povrede.

NEOBIČAN MOTIV NAPADA

Niki sumnja da su je napali članovi zajednice koji je doživljavaju kao „autsajdera“ zbog njenog statusa influenserke i kontroverznog sadržaja koji deli na društvenim mrežama. Ona je istakla da je i njen brak sa Romom možda bio povod za napad, s obzirom na prethodne konflikte sa tom zajednicom.

Mislim da je to zato što sam influenserka i na društvenim mrežama postavljam veoma kontroverzne video snimke. Pomalo sam komičarka, ali imam crni humor. I ja sam udata za Roma. Pre tri godine je bilo svađa sa Romima gore, dole, levo i desno. Znam da je to bilo vezano za Rome – rekla je Niki.

HRABROST U LICU OPASNOSTI

Tokom napada, Niki je hrabro reagovala, uspevajući da se izbori sa napadačima i da sebe sačuva. Iako je prošla kroz traumatično iskustvo, ona je istakla da joj je ljubav prema njenim psima bila ključna u očuvanju sopstvene bezbednosti.

SLUČAJ PRIJAVLJEN POLICIJI

Niki je odmah prijavila napad policiji koja je reagovala na ovaj slučaj. Portparol policije Južnog Jorkšira je potvrdio da je žrtva prebačena u bolnicu radi lekarske pomoći, a policija je preduzela mere kako bi osigurala bezbednost influenserke.

BONUS VIDEO: