16/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POTPUNI REMONT NAKON POROĐAJA! Aleks Nikolić pokazala PRVE REZULTATE, evo kako sad IZGLEDA! (GALERIJA)

INFO

Pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić nedavno je izašla iz porodilišta i odmah se uputila na „remont“. Nakon što je obavila tretmane za osvežavanje lica, sada je ponosno pokazala svoj novi izgled. Osim lica, Aleksandra je takođe radila i zube, što je rezultiralo blistavim, holivudskim osmehom.

Nakon porođaja, Nikolićeva je odlučila da se posveti sebi i svojoj lepoti. Na fotografijama na društvenim mrežama, jasno se vidi njen osvežen izgled. Izražene konture lica, kose oči i blistav osmeh samo su neki od detalja koji su privukli pažnju javnosti.

Aleksandra je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivna, podelila trenutke sa svojom sestrom Jelenom, sa kojom je zajedno otišla u grad. Oglasila se iz automobila, delujući vidno raspoloženo i nasmejano, što je dodatno istaklo njen promenjeni izgled nakon tretmana. 

Trenutno Aleksandra živi na relaciji Beograd-Crikvenica, gde provodi vreme sa bebom i porodicom Filipa Cara, kom je dala drugu šansu nakon niza turbulentnih raskida i žestokih sukoba, koji su digli veliku prašinu u domaćoj javnosti.

Podsetimo, Aleks se porodila 17. aprila u GAK „Narodni front“ i na svet donela ćerkicu Leonu. Nebrzo nakon toga otišla je u Crikvenicu, a Filip Car je odlučio da umesto trošenja novca na trivijalne stvari i izlaske,  svoju zaradu uloži u nekretnine. Ova promena životnih navika dovela je do potpunog preuređenja stana u kući gde sada živi sa partnerkom Aleksandrom Nikolić i svojom naslednicom, Leonom.

Foto: instagram

Aleks i Leona

BONUS VIDEO: