23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PREKINUT KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ! Publika ZANEMELA zbog ŠOK informacije, pevačice ostala ZABEZEKNUTA!

PREKINUT KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ! Publika ZANEMELA zbog ŠOK informacije, pevačice ostala ZABEZEKNUTA!

Proteklog petka i subote, popularni crnogorski pevač Boban Rajović imao je priliku da se pojavi kao specijalni gost na koncertima folk zvezde Dragane Mirković u Zagrebu. Publika je oduševljeno dočekala Rajovića, nagradivši ga ovacijama i burnim aplauzom. Posebno uzbuđenje izazvao je njihov duet „Udrite gromovi“, koji je izazvao euforiju među prisutnima.

Osim poslovne saradnje, Boban Rajović i Dragana Mirković dele i duboko prijateljstvo koje traje već dugi niz godina. Njihovo prijateljstvo nije samo deo javnog imidža, već je istinsko i duboko, što je bilo vidljivo i na njihovim zajedničkim nastupima u Zagrebu, piše Kurir.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović

 

Na koncertu u Zagrebu, Boban Rajović je najavio da će i sam održati koncert u zagrebačkoj areni u aprilu sledeće godine. Ova najava izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima, koji već s nestrpljenjem iščekuju sledeći susret sa omiljenim pevačem.

Boban Rajović, čije se prisustvo na koncertu Dragane Mirković smatra iznenađenjem, nije krio zadovoljstvo zbog srdačnog prijema i tople dobrodošlice koju je dobio od publike. Njegova energična i harizmatična pojava na sceni ostavila je snažan utisak na prisutne, dok je njihov duet sa Draganom Mirković bio definitivni vrhunac večeri.

Za sve one koji su propustili ove spektakularne nastupe, pogledajte bonus video koji je pripremljen kao osvrt na nezaboravne trenutke sa koncerata u Zagrebu.

BONUS VIDEO: