24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAJNOVIJE VESTI O TARI SIMOV OBJAVLJENJE: Evo gde se POJAVILA nakon BATINA koje je proživela – ŠOK IZDANJE!

NAJNOVIJE VESTI O TARI SIMOV OBJAVLJENJE: Evo gde se POJAVILA nakon BATINA koje je proživela - ŠOK IZDANJE!

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga„, Tara Simov, brutalno je pretučena od strane svog sada već bivšeg partnera i oca svog deteta, Danila Raičevića. Snimak jezivog nasilja, starleta je podelila javno na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrila da već mesecima unazad trpi fizičko i psihičko zlostavljanje.

Tara se sada prvi put oglasila na Instagram profilu. Naime, ona je objavila video iz jednog kafića, a po licu se može zaključiti da je vrlo umorna, verovatno pritisak i stres loše utiču na njeno trenutno stanje, budući da je prošla kroz težak period. 

 

Međutim, poznato je da je Tara Simov jaka i da je dosta proživela u životu, tako da je ovo za nju samo još jedna važna životna lekcija. 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Tara Simov iznosi javno svoje probleme sa ocem svog deteta, Danilom Raičevićem. Kako se može videti na jednom od prethodnih klipova, Raičević je najpre psihički zlostavljao svoju partnerku, uputišvi joj niz uvreda, kako na njen račun tako i na račun njenih roditelja.

 

– Ku*vo jedna  raspala, koja se je*e za liniju kokaina! Smrdljiva ku*vo raspala… Keva ti je ku*va, ćale ti je pe*er! Je*em li ti familiju bolesnu – drao se Tarin bivši dečko, dok je u sledećem snimku usledio fiizčki nasrtaj:

– Izađi mi iz stana, izađi mi iz stana! Evo, sad će cela zgrada sa sluša šta radiš… Izađi mi iz stana – ponavljala je bivša zadrugarka, a Danilo ju je zatim udario nekoliko puta.

– Zašto me udaraš?! Izađi iz stana! Sve sam snimala, pogledajte udarac, sve mi se crveni… Nemoj, bre! – urlikala je Simova dok ju je partner udarao.

BONUS VIDEO: