19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OGLASILA SE MAJKA JOVANE CVIJANOVIĆ! Evo šta je nervira kod ćerke, pomenula i sukob s Majom Marinković!

OGLASILA SE MAJKA JOVANE CVIJANOVIĆ! Evo šta je nervira kod ćerke, pomenula i sukob s Majom Marinković!

Majka učesnice Elite Jovane Cvijanović, Zorica Cvijanović kaže da njena ćerka sigurno nije ljubomorna na cimerku Maju Marinković, ali da je povodljiva i da lako pada na fore drugih učesnika Elite.

Moja Jovana nije neki ljubomoran tip, ona je povučenija i povodljiva je dosta. To me pomalo nervira, ali dobro. Nekako je naivna, ona zna šta treba da kaže, ali ne želi previše da se zamera jer je ipak mlada devojka i nema baš toliko iskustva u tom formatu. Ona nikad nije bila sujetna, čak ni prema kolegama. Znate koliko sujete ima na tom poslu, ona uvek sve radi sama na svoju štetu – rekla je Jovanina mama za Pink.rs, pa se brže bolje osvrnula i na starletu s kojom se njena naslednica ne slaže baš najbolje:

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

 

– Maja je iskusan rijaliti igrač i Jovani je bilo dosadno, pa su se njih dve našle kako bi jedna drugoj ubile dosadu i bilo im je baš zanimljivo. Onda se tu našao Uroš sa nekim njegovim principima i mislim da se Jovana najviše zbog toga udaljila od Maje jer je shvatila da joj ne trebaju tako neke stvari koje radi, kako bi se plasirala loša slika o njoj.

Cvijanovićkina majka potom je objasnila da ne misli da Uroš Rajačić ima iskrene emocije prema Jovani. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić

 

Ne sviđa mi se njegov stav, Jovana jeste njegovo godište, ali opet je dosta detinjasta i malo se povukla iz te priče jer su ukućani tako svi naleteli na nju, a ona ne zna da se odbrani na pravi način. On se njoj jeste dopao po nekoj energiji, ali on njoj nameće neka pravila i ako mu se ne dopada i onda mislim da je okej reći kakve namere imaš.

BONUS VIDEO: