19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SLOBA O MILJKOVIĆEVOM INCIDENTU: Pevač osudio NASILJE!

Vesti

Pevačica Teodora Džehverović večeras je organizovala promociju albuma „Žena bez adrese“ u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a među kolegama koje su došle da je podrže našao se i Sloba Radanović, sa kojim je učestvovala u „Zadruzi 1“

Glavna tema ovih dana u medijima je privođenje Marka Miljkovića zbog incidenta sa komšijama, a Sloba je za okupljenje medije rekao da nije ispratio situaciju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović

Ne znam šta se desilo. Nisam pratio ništa po medijima. Nisam ni za kakvo nasilje, pristalica sam da sve može da se reši razgovorom. Ne verujem da je to nešto preozbiljno – istakao je Sloba, koga su upitali i za navode da mu je bivša supruga Kija Kockar posvetila stori na godišnjicu crkvenog braka:

Nisam video. Sedam godina je prošlo, ne vraćam se na prošlost – rekao je pevač, prenosi „Informer“.

Sloba se dotakao i prijateljstva sa Teodorom, te priznao da bi sa njom čak i snimio duet.

Teodoru sam upoznao u rijalitiju. Imali smo neke čarke, ali sve su to gluposti i sitnice. Nikada jedno drugom ružnu reč nismo rekli. Snimio bih duet sa njom – rekao je Radanović, koji je pozirao sa svojom nekadašnjom cimerkom.

Vesti

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba i Teodora

Teodora je prethodno izjavila da je ponosna na svoj album.

– Što se tiče komentara i nekih prvih utisaka, malo je reći da sam prezadovoljna, zato što zaista nikada više podrške nego danas nisam osetila u životu. Koliko od fanova, toliko i kolega, ljudi koji su mi pisali: „Nisam tvoj fan, ne slušam tvoju muziku, ali moram da ti kažem bravo“. To mi je definitivno bio znak da sam nešto dobro uradila… – kazala je Teodora.

BONUS VIDEO: