27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VELJKO PONOVO BESAN ZBOG EVROVIZIJE! Izvređao sve živo posle pobede Švajcarca, pa se obratio PUTINU: Ono je PAKAO NA ZEMLJI!

Vesti

Bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, aktivno komentariše sve događaje na društvenim mrežama, pa se tako osvrnuo i na sinoćno finale 68. Pesme Evrovizije, na kojoj je pobedu odneo Švajcarac Nemo. Nemo Metler se inače predstavlja kao nebinarna osoban (ni kao muško, ni kao žensko, već „ono“). Pesma govori o tome kako je došao do toga da prihvati svoj rodni identitet.

Takmičenje se nije dopalo Veljku, pa je dao svoj komentar.

Najtužnija stvar „Eurogejvizije“ je što mi glupi Srbi hoćemo u ovu Evropu! Preci nam se po grobovima prevrću – započeo je, pomenuo Putina i stavio emotikone rakete i dinamita, pa dodao:

Ovo je pakao na zemlji. Ono je najgore mesto na svetu bilo sinoć. Epicentar satanizma i glavno javno okupljanje najvećih degenerika, bolesnika i homosa. Ovo je stvarno sramota za sve jednog normalnog čoveka – napisao je Ražnatović.

Podsetimo, Veljko je ranije bio besan zbog toga što našu zemlju predstavlja Teya Dora, a ne Anđela Ignjatović Breskvica.

Foto: Instagram.com

Objava Veljka Ražnatovića

Pobednička pesma „The Code“ govori o „probijanju koda“, koji se odnosi na njegov rodni identitet. 

Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla spoznajom da sam nebinarna osoba – izjavio je Nemo.

Ovo je za sve ljude koji se osećaju drugačije i koji će, nadam se, kao i ja, razbiti kod i biti slobodni da budu svoji, stvaraju umetnost i bore se za mir, toleranciju i jednakost – istakao je.

U spotu za pesmu on i prolazi različite faze – od dečaka do devojčice, pa sve do osobe koja nije usaglašena ni sa jednim od ta dva roda.

BONUS VIDEO: