24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

VEDRANA RUDAN ZAVRŠILA U BOLNICI! OVO SU NOVI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA! Osvanula poruka na njenom profilu!

VEDRANA RUDAN ZAVRŠILA U BOLNICI! OVO SU NOVI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA! Osvanula poruka na njenom profilu!

Vedrana Rudan završila je u bolnici, gde se i dalje proverava njeno zdravstveno stanje, stoji u objavi koja se pojavila na jednom profilu koji prati njen lik i delo. 

– Poštovane čitateljice i čitatelji Vedraninog bloga, pišem vam u njeno ime. Nismo očekivali toliku podršku od vas. Stiglo nam je na hiljade mejlova i poruka sa dobrim željama iz čitavog sveta. Vedrana vam se iskreno zahvaljuje. Nije depresivna, nije žalosna, dapače, oduševljena je što joj je život postao izuzetno buran i zanimljiv. U rukama je vrhunskih lekara – piše, između ostalog, u objavi, kao i sledeće:

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Vedrana Rudan

 

 Kaže da je konačno spoznala koja je ona faca i nada se da za nedelju dana neće postati još veća. Svi vi koji poznajete njen humor znate na šta misli, neću vam prevoditi jer meni ništa nije smešno. Pozdrav! Administrator stranice.

Podsetimo da je Vedrana, nedavno, na svom blogu napisala tekst pod naslovom „Rak i ja“ u kom je govorila o svojoj borbi.

Književnica Vedrana Rudan trenutno prolazi kroz težak period budući da je objavila da boluje od ove bolesti i da će se u narednom periodu u potpunosti posvetiti lečenju. U svom autorskom tekstu „Rak i ja“ iznela je niz pojedinosti o svom zdravstvenom stanju i kako se suočava sa dijagnozom. Ova vest je šokirala region, baš kao i svojevremeno kada je Rudanova gostovala u emisiji „TV lica: Kao sav normalan svet“ u kojoj je iznela niz šokantnih detalja iz detinjstva.

BONUS VIDEO: