17/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

USPANIČENA JOVANA JEREMIĆ TRAŽI POMOĆ! Voditeljka grca u suzama, ne zna šta da radi!

USPANIČENA JOVANA JEREMIĆ TRAŽI POMOĆ! Voditeljka grca u suzama, ne zna šta da radi!

Danas je voditeljka Jovana Jeremić podelila na svom Instagram profilu priču koja ju je istovremeno oduševila i rasplakala. Naime, njenom ćerkici Lei, koju je dobila sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, dečak iz vrtića je doneo poklon izražavajući svoju simpatiju prema njoj. Iako Lea tog dana nije bila u vrtiću, gest malog Dimitrija je dirnuo Jovanu do srži.

On je doneo ružu za malu Leu, u nadi da će je iznenaditi, ali nažalost, nije bila prisutna tog dana. Ovaj gest je iznenadio voditeljku, koja je sa suzama u očima podelila ovu priču sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

– Nećete verovati, ali Lea ima simpatiju. Tačnije nema ona, nego je u nju zaljubljen jedan Dimitrije, koji je mislio da će danas moja ćerka doći u vrtić i doneo joj je poklon i ja sada ne znam šta ću da radim. Da li da palim kola koliki sam ludak ili ne, šta da radim? On je njoj doneo ružu. Bože, koji sam ja emotivac, ovo je strašno – rekla je Jovana, sa suzama u očima. 

Jovana je iskreno podelila svoje emotivno iskustvo sa javnošću, ističući da je bila dirnuta dečakovim gestom. Njen unutrašnji konflikt o tome da li da reaguje na ovaj nežan poklon, svedoči o borbi između majčinskih osećanja i želje da zaštiti svoje dete od ranih emotivnih iskustava.

Inače, poznato je da Jovana Jeremić ima bogato obrazovanje, a isticala je svoje diplome tokom školovanja. Pored toga, voditeljka poseduje diplomu državnog Pravnog fakulteta u Beogradu, što svedoči o njenom trudu i posvećenosti obrazovanju.

Jovana je ponosna majka koja uživa u svakom uspehu svoje ćerke Lee. Objavljivanje prve diplome iz baleta izazvalo je veliko oduševljenje u javnosti, a Jovana nije krila svoj ponos. Kao majka, istakla je da je sve u životu gradila i radila za svoju ćerku, te da ih tek čekaju brojne borbe.

BONUS VIDEO: