16/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TONI MONTANO ŽIVEĆE I POSLE SMRTI: Iza sebe ostavio između 100 i 200 neiskorišćenih tekstova, a poznati kompozitor otkriva još TRI VAŽNE STVARI O POKOJNOM UMETNIKU!

Vesti

Kompozitor Goran Ratković Rale progovorio je o prijateljstvu sa pokojnim Tonijem Montanom s kojim je bio blizak i decenijama sarađivao.

Pošto je iz medija saznao da mu je saradnik i prijatelj preminuo, otkrio je niz zanimljivih detalja o poznatom rokeru.

Naše poznanstvo traje više od 30 godina.Tokom tih godina uvek je dolazio kod mene da mi donosi tekstove. Mislim da ih imam između 100 i 200, a za koje nisam još počeo da pravim muziku. Voleo sam s njim, ne samo da sedim i čitam njegove tekstove, nego i da razgovaramo o različitim temema jer je bio retko načitan i informisan čovek, koji je iznad svega voleo muziku, fudbalski klub Liverpul i Rusiju. Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka i za nekog ko je uglavnom bio muzički orijentisan ka zapadu, iznenađujuće je bio mnogo više okrenut ka istoku, Rusiji i veri. Takvog ću ga se sećati. Raspoloženog, srećnog i elokventnog – ispričao je kompozitor za Kurir.

Foto: youtube.com/ Mirko Urosevic – Zvanicni kanal

Goran Ratković Rale vodio je zanimljive razgovore sa pokojnim Montanom

Podsetimo, Toni Montano preminuo je u sredu, 22. maja, u 62. godini života, kako je potvrđeno medijima.

Prema navodima, upućena patrola na licu mesta zatekla je Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog Velibora Miljković, poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da se on nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana.

Zbog toga su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar.

Na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt. Nakon što je izvršen uviđaj, stan je zapečaćen, a utvrđeno je da nije bilo tragova nasilne smrti.

BONUS VIDEO: