28/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

TIRŠOVA TUŽILA UROŠA STANIĆA: Kamera zabeležila TAJNI RAZGOVOR!

INFO

Uroš Stanić, učesnik rijaliti programa „Elita„, privukao je pažnju javnosti neobičnim ponašanjem i izjavama tokom emisije. Međutim, nedavni događaji pokazali su da njegova priča o karijeri u zdravstvu možda nije bila potpuno tačna.

Nedavno je zdravstvena institucija podigla tužbu protiv Stanića, što je izazvalo pravi šok među takmičarima. Razlog za tužbu se pretpostavlja da je u vezi sa čestim pominjanjem te institucije. Stanić je često isticao svoje iskustvo rada u renomiranoj bolnici, ali sada se postavlja pitanje da li je ta priča bila potpuno istinita.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Jako si zla, Majo – rekao je Uroš Marinkovićevoj.

Što sam ja kriva što te je tužila Tiršova? Ti meni pominješ decu koju nemam – odbrusila mu je Maja.

Pa šta si očekivao? – ubacila se Jovana Cvijanović.

Mnogo si zla – i dalje je kukao Stanić.

Ne znam šta ti je ona kriva – nadovezao se Gačić.

 

 

Podsećamo, Uroš je ispričao ukućanima da je na klinici dao otkaz pre ulaska u Elitu i da smatra da više nikada neće moći da se zaposli u svojoj struci zbog svog učešća u „Eliti“.

Žao mi je što sam izgubio posao, kolege me se verovatno stide, ja moj život ne mogu da zamislim bez klinika, ne mogu da verujem da više neću moći da pomažem ljudima, jako mi je bilo drago kada pomognem ljudima, mislim da neću moći ni u privatnim klinikama da radim. Ko će meni prepustiti svoj život posle ovoga, kada sam davao otkaze kolege su mi rekle da posle ovog rijalitija neću moći da konkurišem, bio sam najbolji što sam mogao u tom poslu, radio sam i sa odraslima i sa bebama, nikada nisam spavao noćnu smenu, boli me to što sam ukanalio sebe i zdravstvo – zaključio je Uroš.

BONUS VIDEO: