08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDAL U BANJALUCI: Sramni Albanci napustili teren zbog skandiranja ''KOSOVO – SRBIJA''!

SKANDAL U BANJALUCI: Sramni Albanci napustili teren zbog skandiranja ''KOSOVO - SRBIJA''!

Utakmica između Borca iz Banjaluke i Egnatije prekinuta je nakon što su igrači Egnatije odlučili da napuste teren zbog skandiranja domaće publike. Skandiranje „Kosovo – Srbija“ izazvalo je burnu reakciju kod predstavnika albanskog šampiona, koji su odmah pozvali svoje igrače da napuste teren.

Nakon nekoliko minuta pregovora sa sudijom i delegatom utakmice, igrači Egnatije su se vratili na teren, uz apel spikera da se navija fer i sportski kako bi se izbegla definitivna suspenzija utakmice. Borac je imao prednost od igrača više od 58. minuta, nakon što je Arbina Zejnulaija isključen sa terena. Upravo u tom periodu, kada su krenuli naleti Banjalučana ka golu Alena Šerija, došlo je do prekida utakmice zbog spornog skandiranja.

Zbog prekida utakmice, ona je produžena čak 14 minuta kako bi se nadoknadio izgubljeni vremenski period. Ovo neobično produženje utakmice dodatno je doprinelo napetosti i dramatičnoj atmosferi na terenu. Nakon pregovora, prekida i produžetka, utakmica je nastavljena, ali ostaje pitanje kako će se odraziti na konačan ishod meča i kakve će biti posledice ovog neobičnog događaja na dalji tok takmičenja.

Ovaj događaj svedoči o još jednom sramnom i bestidnom potezu Albanaca kojima nije prvi put da napuštaju teren kada se skandira “KOSOVO – SRBIJA“.

 

 

BONUS VIDEO