19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RAZVOD U NAJAVI: Ukoliko OVO radite na društvenim mrežama, vaš brak je u velikoj krizi!

RAZVOD U NAJAVI: Ukoliko OVO radite na društvenim mrežama, vaš brak je u velikoj krizi!

U današnje vreme, društvene mreže su postale sastavni deo naših života. Međutim, ono što možemo primetiti jeste da naše aktivnosti na internetu mogu otkriti probleme ili nezadovoljstvo koje možda nismo ni svesni.

Psiholozi specijalizovani za partnerske odnose ukazuju na to da određene navike na društvenim mrežama mogu biti pokazatelji nezadovoljstva u braku.

Dopisivanje sa bivšim

Jedan od najtipičnijih znakova koji ukazuju na potencijalne probleme u braku jeste povećano dopisivanje sa bivšim partnerima, flertovanje sa poslovnim poznanicima ili čak skriveno deljenje informacija na mrežama koje se kriju od supružnika. Ove aktivnosti mogu biti jasan pokazatelj nedostatka nečega u braku.

Stalno na telefonu

Provođenje previše vremena na telefonu i preterana upotreba društvenih mreža dok je partner prisutan može dovesti do emocionalnog udaljavanja od voljene osobe. Diskutovanje na forumima umesto kvalitetnog vremena sa partnerom može izazvati ozbiljne probleme u vezi ili braku.

Foto: Shutterstock

Vaše ponašanje na društvenim mrežama otkriva probleme u braku

TikTok zabavniji od partnera

Ako pronalazimo više zabave i uzbuđenja na društvenim mrežama nego sa partnerom, to može biti znak da ne dobijamo ono što nam je potrebno u vezi. Preterana potraga za zabavom na internetu umesto kvalitetnog vremena sa partnerom može biti pokazatelj nedostatka u odnosu.

Važno je da prepoznate ove znakove i posvetite pažnju kvalitetu veze, umesto fokusiranja na društvene mreže. Razgovor sa partnerom može biti korak ka poboljšanju odnosa i prevazilaženju potencijalnih problema.

BONUS VIDEO: