17/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PUTIN SPREMA NAPAD – RAKETE U KIJEVU ZA TRI MINUTA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

INFO

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 23. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

RAT U OPOZICIJI! Đilas: Savo radi za službu, Manojlović: Rušiš mi liste!

Dojučerašnji politički saborci, Savo Manojlović i Dragan Đilas, započeli su oštar sukob, optužujući se međusobno za fantomske birače i obaranje izborne liste. Iako su do skoro bili na istoj strani i zajedno radili isključivo u jednom cilju, a to je rušenje Aleksandra Vučića, sada je pukla tikva između njih.

PUTIN SPREMA VELIKI NAPAD: Rakete u Kijevu za tri minuta

Rusija je trećinu svojih strateških bombardera koncentrisala u bazu Olenja u Marmunskoj oblasti, na samom severu. Kijev sad upozorava da Kremlj sprema veliki napad jer s polaznom tačkom iz Olenje može da ispali rakete koje će pogoditi ciljeve u Ukrajini za od 3.5 do 5.3 minuta.

DETALJI NESREĆE KOD OBRENOVCA: Momčilo dao život za putnike!

Vozač autobusa Momčilo Radosavljević (56), kod je prekjuče u Stublinama kamionom usmrtio kod Obrenovca Milan J. (46), sve je učinio da spase putnike. Prema priči meštana, on je u deliću sekunde video da mu velikom brzinom prilazi kamion i okrenuo je volan udesno. Da nije skrenuo autobus s pravca, udarac bi bio žešći, a osim njega, stradali bi i putnici.

ŠOK ISPOVEST! Slađa: Đani me je varao, ali nešto mora da se proguta

Slađana i Đani Trajković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Zajedno su punih 29 godina, a ne kriju da su imali i bračne krize, o kojima su govorili u jednoj emisiji, kada je pevačeva supruga priznala da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

Foto: INFO

Naslovna strana Sprskog telegrafa za 23. maj 2024. godine