24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRVO OGLAŠAVANJE PRETUČENE TARE SIMOV: Prekinula ĆUTNJU nakon nasilja koje LEDI KRV U ŽILAMA, uputila javnu pretnju (FOTO)

Vesti

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“, Tara Simov, brutalno je pretučena od strane svog sada već bivšeg partnera i oca svog deteta, Danila Raičevića. Snimak jezivog nasilja osvanuo je javno u toku prethodnog dana na društvenoj mreži Instagram, a Simova je zatim otkrila da već mesecima unazad trpi fizičko i psihičko zlostavljanje.

Nakon stravičnog video-sadržaja nasilja, bivša zadrugarka se sada prvi put oglasila i prekinula ćutnju nakon što je objavila sav prljav veš. Naime, Tara se oglasila putem društvene mreže Instagram, izražavajući ogorčenje zbog negativnih komentara na njen račun, a zatim i javno zapretila krivičnim gonjenjem svih koji vrše sajber nasilje nad njom.

– Svaku reč i osobu koja vrši trenutno sajber nasilje u mom smeru po komentarima na mrežama, ću krivično goniti. Stidite se! – napisala je Tara putem svog Instagram naloga.

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov se oglasila na Instagramu

„Bolje nisi ni zaslužila“, „Karma je k*čka, Tara se identično ponašala prema Ša i prema mnogim devojkama u Zadruzi, tako da zaslužuju jedno drugo. O**ši kojima treba oduzeti dete“, „Da je nasilje i maltretiranje, ne bi imala kad da snimi i sve zabeleži kamerom“, „Gledali smo je u Zadruzi. Gde je snimak gde poteže nož?!“, „Ovako je snimala i Ša i glumila žrtvu. Pravda za Danila“, samo su neki od komentara ispod snimka nasilja.

BONUS VIDEO: