27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POZNATI ČESTITALI NIKOLI ROKVIĆU: Jelena Đoković se posebno obratila pevačevoj deci i RAZNEŽILA sve! (FOTO)

INFO

Popularni pevač Nikola Rokvić juče je, nakon mesec dana, završio svoj humanitarni podvig. On je pešačio od Hrama Svetog Save na Vračaru do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Egini, gde se juče poklonio. Tamo ga je sačekala porodica, a mnoge poznate ličnosti čestitale su Nikoli.

Jelena Đoković, koja je podržala Nikolinu misiju i donirala novac njegovoj fondaciji, obratila se i njegovoj dečici.

Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvih u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost – napisala je Jelena Đoković.

Foto: Instagram.com

Obraćanje Jelene Đoković

Podsećanja radi, Nikoli su pre Jelene čestitali i Anastasija Gudelj, Aleksa Avramović, Jelisaveta Orašanin, Milica Todorović…

Nikola je juče izjavio da veruje da će biti bolji čovek nakon hodočašća, na kom je skupljao novac za dečju onkologiju.

– Još sam pod velikim utiskom. Čudesan dan, ovo je posle rođenja dece i tih velikih stvari, jedan od najvećih dana u mom životu. Toliko ljubavi, radosti, milosti, Božijeg blagoslova koje sam video, i najdivnije je to što mi je Gospod dozvolio da to prenesem na ljude – rekao je Rokvić na početku.

– Stigao sam. Vratio sam se u trenutak kada sam dao zavet da ću doći, bio sam ponosan i radostan. Nekako, ovo je put koji je životni put, verujem da ću biti bolji čovek od ovog puta. Nadam se da će i drugi ljudi, pošto sam video koliko su pratili, da će i oni krenuti putem bogotražnje i putem ljubavi – dodao je on za „Blic“.

INFO

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić na trajektu za Eginu

BONUS VIDEO: