26/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO SE SAMO U FILMOVIMA VIĐA: Našljokana Miljana započela novu TURU LUDILA sa Zolom, kamera sve uhvatila!

INFO

Nakon što se Lazar Čolić Zola uselio u Belu kuću i postao ravnopravni učesnik u borbi za glavnu nagradu u rijalitiju „Elita“, njegov povratak izazvao je veliku radost kod Miljane Kulić. Nakon razgovora koji su obavili pred kamerama, nekadašnji par je doneo odluku da ostave sve ružno iza sebe i daju svom odnosu drugu šansu. Njihov razgovor je bio iskren, a dogovorili su se da se ponašaju kao da su se juče prvi put upoznali, ostavljajući prostor za mogućnost da ostanu zajedno ceo život.

Je l’ možemo da ostavimo sve loše iza nas? – upitala je Miljana, koja je, sudeći po komentarima gledalaca, ponovo bila u pripitom stanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita 7 Zadruga

To bi bilo najbolje – kazao je Zola.

Ponašaćemo se kao da smo se juče prvi put upoznali. Možda ne budemo nikad više zajedno, a možda ostanemo zajedno ceo život. Došao, si vizuelno mi se dopadaš, ajde sad. Kako bi ti reagovao da me vidiš prvi put?! – upitala je Miljana.

Kako si? – upitao je Zola.

Evo, dobro sam. Svađam se sa nekim učesnicima ovde, ne pitaj ništa… Ti si naš novi učesnik? – upitala je Miljana.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita 7 Zadruga

Jesam. Ja nisam neko ko voli mnogo da se svađa. Imaš li ti nekog u rijalitiju? – upitao je Zola.

Imala sam šest godina jednog kog sam volela mnogo. Bebica je ovde, moj bivši, ali i otac mog deteta Ivan Marinković. Ja sam ipak najviše volela jednog s kojim sam bila jako dugo – kazala je Miljana.

BONUS VIDEO: