16/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA MARINKOVIĆ TESTIRALA STANISLAVA! PROGOVORILA O PREVARI, ON POZELENEO! Šok u Eliti! (FOTO)

MAJA MARINKOVIĆ TESTIRALA STANISLAVA! PROGOVORILA O PREVARI, ON POZELENEO! Šok u Eliti! (FOTO)

Učesnici rijalitija Elita imaju organizovano sređivanje obezbeđeno od strane produkcija, a haos je nastao kada je Maja Marinković poletela u zagrljaj svog frizera! Naime, ona se toliko obradovala momku koji je sređuje već godinama unazad da nije mogla da sakrije oduševljenje, ali se ovo nije previše dopalo njenom momku Stanislavu Krofaku! 

Posle toga, Maja i Stanislav su se osamili, a ona je potegla priču o prevarama. Naime, ona je objašnjavala šta bi uradila u slučaju prevare, da li bi rekla partneru ili bi se pravila luda, jer je iz njega htela da izvuče šta bi on uradio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Da ja tebe na primer prevarim, slučajno ili ciljano odmah bih ti priznala. Ne bih mogla to da držim u sebi, jednostavno nisam takva. Šta bi ti uradio kad bi se desila ista stvar? – počela je Maja, a Stanislav se nadovezao:

Naravno da bih ti rekao, ali neće biti potrebe za bilo čim, jer ja neću da varam. 

Podsećamo, Maja Marinković se u emisiji „Pitanja novinara“ posvađala sa Urošem Rajačićem jer ju je optužio da je folirant koji fleruje sa njim dok je u vezi sa Stanislavom Krofakom. 

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

– Ja ćutim mesec i nešto danas, rekao sam Samiru, ja mrzim folirante, ona priča Maja istina, ona sve folira. Ona brani svoj integritet, nek ustane da kaže kako jeste. Niko neće da bude realan prema Maji, niko neće da joj se zameri, ona jeste ovde sto godinu, ona pogleda u tri kamere pa onda u mene. Meni je smešno da slušam ove stvari – rekao je Uroš.

 Tvoj nivo je Sara Marbelja, ajde beži tamo – rekla je Maja.

– Pozdrav za sve devojke koje nisu folitanti. Ova sve folira, niko neće da ustane da kaže. Meni je smejurija ona, možda je Miona model devojke sa kojom bi bio. Pogledi drugi put su bili učestaiji nego prvi put, ja svaki put kad prođem ona gleda – rekao je Uroš.

BONUS VIDEO: