27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU! Osvanuo jeziv grafit u Čačku – POLICIJA TRAŽI POČINIOCE!

NOVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU! Osvanuo jeziv grafit u Čačku - POLICIJA TRAŽI POČINIOCE!

Nesvakidašnji incident dogodio se u Čačku kada su jezive preteće poruke osvanule naočigled djaka i gradjana na zidu Ekonomske škole u Gospodar Jovanovoj ulici u samom centru Čačka.

Oslikan je grafit na kome piše „Smrt izdajnicima, Vučiću i Milunu“. vidi ga ceo grad. Napisan je preko noći i nedvosmisleno je neko hteo da pošalje poruke smrtne pretnje gradonačelniku i predsedniku države – kažu za agenciju RINA očevici ovog skandaloznog čina.

Grafit je ispisan ispod murala tragično nastradala četiri mladića i đaka ove škole.

Tokom noći došlo je do još jednog incidenta, kada su zasada nepoznati počinioci napali prostorije Srpske napredne stranke u Čačku, gde su razbili ulazna vrata.

O celom slučaj obaveštena je čačanska policija koja intezivno traga za vinovnicima koji su nacrtali grafit ali i incidenta koji se sinoć dogodio u ovom gradu.

Podsećamo, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je raije da je uhapšen Dragan Mijatović iz Sombora, zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

– Zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Republike, uhapšen je Dragan Mijatović iz Sombora i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati – navodi se u saopštenju MUP-a.

Najviši državni zvaničnici najoštrije su osudili pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama koje su usledile nakon atentata na premijera Slovačke Roberta Fica i pozvali nadležne organe da hitno reaguju.

BONUS VIDEO