27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NESTAO NIKOLA IZ PANČEVA: Otišao na trčanje i od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)

NESTAO NIKOLA IZ PANČEVA: Otišao na trčanje i od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)

Danas u Pančevu nestao je 26-godišnji Nikola Mijatović, a porodica i prijatelji su u potrazi za njim. Prema rečima njegove sestre, Nikola je krenuo na trčanje oko pola 9 ujutru, kao što to često čini, ali ovoga puta se nije vratio. On obično ne nosi telefon ni novčanik sa sobom tokom trčanja, ali je uvek uspevao da se javi, čak i kada bi koristio tuđi telefon, piše Blic.

Redovno trči tom rutom, ali obično ne nosi telefon ni novčanik sa dokumentima jer nema gde da ih stavi. Ali se uvek javljao, čak i sa nečijeg telefona, kad ne ponese svoj – navela je sestra.

Foto: Društvene mreže

Nikola Mijatović

 

U vreme nestanka, Nikola je bio odeven u sivu trenerku, svetlo-plavi Najk duks sa belim detaljima i drečavo narandžaste patike. Visine je oko 180 centimetara, ima braon oči i iste takve kosu.

Nestanak je prijavljen policiji – rekla je sestra i dodala „da se nikada nije desilo da se ne javi ili nestane na duže“.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO