17/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NESTAO MILAN IZ NIŠA! Visok 185cm, na sebi je imao teget pantalone, belu košulju sa plavim štraftama i braon cipele

NESTAO MILAN IZ NIŠA! Visok 185cm, na sebi je imao teget pantalone, belu košulju sa plavim štraftama i braon cipele

Sinoć je nestao Milan Đorđević, star 41 godinu iz Niša. Na sebi je imao teget pantalone, belu košulju sa plavim štraftama i braon cipele. Visok 185cm.

Poslednji put viđen sinoć na Bojaninim vodama u 18:30, kod planinarskog doma gde je parkirao auto – Škodu. 

Policija kaže da je nestanak prijavljen sinoć i da je u toku intenzivna potraga. Svaka pomoć u informacijama je dobrodošla. 

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=475164291557179&id=100071908376741&ref=embed_post

 

Porodica apeluje za pomoć i moli sve ljude koji mogu da se uključe u potragu.

Bojanine vode udaljene su od Niša 25 kilometra i na tom mestu ima izletnika i planinara tokom čitave godine.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su za Telegraf da im je nestanak muškarca prijavljen u večernjim satima.

„Za nestalim čovekom se intenzivno traga. Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je nestao„, rekli su policiji.

Za četrdesetogodišnjakom tragaju od sinoć njegovi prijatelji i rođaci, policajci i pripadnici Gorske službe spasavavanja, uz pomoć pasa tragača i dronova.

Kopraci u slučaju da primetite nečiji nestanak

Ako je osoba nestala, važno je odmah poduzeti određene korake kako biste prijavili nestanak i započeli istragu. Evo koraka koje možete poduzeti:

Kontaktirajte lokalnu policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili hitne službe i prijavite nestanak osobe. Pružite im što više informacija o nestaloj osobi, uključujući ime, dob, fizički opis, posljednje poznato mjesto i vrijeme kada je viđena.

Pripremite informacije: Pripremite sve informacije koje imate o nestaloj osobi, uključujući fotografije, medicinske informacije (ako je primjenjivo), kontakt informacije bližnjih i bilo kakve druge korisne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

Potražite svedoke: Ako je moguće, potražite svjedoke koji su možda videli nestalu osobu ili imaju informacije o njenom kretanju.

Proverite okolne lokacije: Ako imate saznanja o područjima koja je nestala osoba često posećivala, proverite ta mjesta ili mesto gde je posljednji put viđena.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili svest i možda dobili korisne informacije od ljudi koji su videli ili čuli nešto.

Saradnja s policijom: Surađujte s policijom tokom istrage i pružite im sve potrebne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale osobe.

Kontaktirajte organizacije za pomoć u potrazi: U nekim slučajevima, organizacije za potragu ili dobrovoljci mogu pružiti dodatnu pomoć u potrazi za nestalom osobom.

Održavajte komunikaciju: Održavajte redovnu komunikaciju s policijom i budite spremni sarađivati s njima sve dok nestala osoba ne bude pronađena.