27/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAKON PRIVOĐENJA MARKA MILJKOVIĆA, ANABELA RAZVEZALA JEZIK: Progovorila o skandalu, pa otkrila šta Luna i on kriju!

INFO

 Anabela Atijas je uznemirena nakon saznanja da je njen zet Marko Miljković priveden. Kako je objavio Informer, bivši učesnik rijaliti programa trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde čeka pregled kod lekara. Marko je u pratnji policajaca doveden u Urgentni centar, a na rukama su mu bile lisice, dok je nosio iscepanu majicu. Policija ga je privela nakon sukoba sa komšijama koji žive sprat iznad njih.

– Slikajte me, slikajte me, četiri sata me drže ovde – ponavljao je on.

Anabela Atijas, majka Lune Đogani i Markova tašta, izjavila je da nije upućena u situaciju i da nije svesna da su njih dvoje imali problema sa komšijama.

Foto: Youtube printscreen/Sikter Shorts

Marko Miljković

 

– Ne ispitujem ono što mi sami ljudi ne ispričaju. Kada mi budu sami pričali onda ću znati. Znam da je sve okej kod njih. Bolje da ne komentarišem, jer ne znam o čemu se radi. Nisu mi pričali da imaju problem sa komšijama, ne znam šta je ovo – rekla je Anabela za Informer. 

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom da su Anabela i Marko poznati javne ličnosti. Njihovi privatni problemi sada su došli u fokus medijske pažnje, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

Podsetimo, pobednica „Zadruga 2“ Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković vrlo su aktivni na društvenim mrežama, a na platformi Jutjub izbacili su snimak na kom se vidi kako im je policija došla u stan po prijavi. Miljković je pokušao da objasni šta se desilo.

BONUS VIDEO: