24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LEPA BRENA NOSI GREH KOJI SEBI NIKADA NEĆE OPROSTITI: Šok priznanje, OVO će joj zauvek biti UREZANO NA DUŠi!

Vesti

Lepa Brena važi za jednu od najvećih zvezda stare Jugoslavije, a njen uspeh i popularnost teško da će biti dostignuti od strane novih pevača. Tokom osamdesetih godina, pevačica imala je impresivnu karijeru, pevala, snimala filmove i čak silazila helikopterom na binu. Jedinstvena činjenica o njoj je da je jedina pevačica koja ima svoju Barbiku, inspirisanu njenim likom iz istoimenog filma.

Međutim, iako je pokušao da se probije kao pevač, Breninom bratu Faruku, nije krenulo kao sestri. Čak je i u talent-šou takmičenju „Nikad nije kasno“  pre sedam godina pokazao svoj talenat, ali na kraju odlučio da se ne bavi muzikom. Iz publike ga je bodrila upravo sestra Brena, koja je u jednom momentu i zapevala s njim.

Bilo bi previše Jahića na estradi, a ja sam to prepustio sestri, koja je to znala bolje da iznese – rekao je Faruk nakon odluke da se ne bavi muzikom.

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Faruk Jahić, brat Lepe Brene

Inače, Brena se ovim povodom oglasila i priznala da se oseća pomalo krivom jer njen brat nije postigao isti nivo uspeha u karijeri kao ona.

I on je kriv, ali mnogo više sam ja kriva – istakla je folk zvezda pomalo tužna i ostavila bez teksta sve u studiju.

Vesti

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Faruk Jahić, brat Lepe Brene

Podsećanja radi, Brena je uvek imala podršku porodice, a veoma je vezana za svog brata Faruka i sestru Faketu. Iako je uspeh u karijeri može dovesti do rivalstva među članovima porodice, kod Jahića to nije slučaj. Njihova sloga i podrška jedni drugima kako u lepim, tako i u teškim trenucima, dokazuje da su jaki kao porodica.

BONUS VIDEO: