24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JOVANA MISICA PODELILA RADOSNE VESTI: Bogdan i ona SLAVE, stižu najlepše ČESTITKE sa svih strana (FOTO)

Vesti

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“ Jovana Ljubisavljević, poznatija kao Jovana misica, i njen partner, biznismen Bogdan Srejović, postali su jedan od omiljenih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova veza je veoma prisutna u medijima, a javnost sa nestrpljenjem prati svaki detalj iz njihovog zajedničkog života. 

Iako doziraju detalje svog odnosa koje dele sa javnošću, njihovi profili na društvenim mrežama obiluju zajedničkim slikama i snimcima koji svaki put oduševe zajedničke fanove. Naime, Srejović je nedavno proslavio rođendan, a pored najbližih prijatelja koji su sa njim slavili do ranih jutarnjih sati, tu je bila i Jovana, koja je svom izabraniku uputila javnu čestitku na Instagramu. Njih dvoje su blistali od sreće, što je oduševilo njihove pratioce na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović slave njegov rođendan

Srećan rođendan, ljubavi moja – poručila je misica svom izabraniku uz snimak gde se vesele i nazdravljaju. 

Inače, Jovana i Bogdan ne kriju svoju ljubav, a interesantno je da je Jovana razvila prelep odnos i sa Bogdanovom ćerkom, koju je dobio u vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac. Ovo pokazuje koliko je njihova veza duboka i da su spremni da se posvete i porodičnim odnosima, o čemu je bivša zadrugarka otvoreno govorila.

Vesti

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

– Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: „Ona je već nama najavila“… Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: „Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje“. Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći „da“ ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to – istakla je Ljubisavljevićeva za Republiku u emisiji „Lično sa“.

BONUS VIDEO: