08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DŽABA IM PUKAO BRAK: Anita i Matora NASELE NA FORU, isplivala istina o GLAVNOM KRIVCU njihove NESREĆE (FOTO)

INFO

Nakon što je poslednjih nedelja aktuelizovana priča s početka „Elite“ kada je hrvatska tiktokerka Matea Car izašla u javnost s detaljima njene ljubavne priče sa Anitom Stanojlović, kojoj je time rasturila brak sa Jovanom Tomić Matorom, sada je objavila sliku kojom je obelodanila da se ona u međuvremenu skrasila. 

Naime, Hrvatica je na svom Instagramu jednom fotografijom stavila do znanja da ne mari previše za ono što je bilo i priče koje se sada ponovo plasiraju, a u koje je sada umešana i pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić. 

Naime, ona je objavila fotku sa svojom izabranicom sa kojom je nedavno sklopila brak.

Uslikala je njihove ruke i burme, dok je u pozadini išla pesma “Dok te nisma našla“.

Foto: printskrin instagram

Matea Car pokazala venčane burme

Podsećanja radi, Matea je postala poznata širokoj javnosti nakon što je isplivala informacija da je bila u ljubavnom odnosu sa Anitom Stanojlović u toku njene veze i braka sa Matorom.

Ona se zatim lično suočila sa Matorom u Šiša baru, nakon čega je usledila drama između nje i Anite u Beloj kući. Pošto je Matora zahtevala razvod Stanojlovićeva je neko vreme pokušavala da se izbori da izglade odnos.

Međutim, kada se u rijalitiju pojavio Anđelo Ranković ona je posle kraha braka pronašla utehu sa muškarcem, sa kojim je dogurala do finala koje uskoro sledi na TV Pinku.

U poslednje vreme isplivavaju različite prepiske oko Anitinog i Mateinog odnosa, te Jovaninih prijatelja koji su znali za sve što se dešavalo, pa je Matora zbog svega toga, osim ljubavnog odnosa, izgubila i nekoliko prijatelja.

BONUS VIDEO: