23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KARAMBOL RODITELJA MALOG ŽELJKA KULIĆA! Podivljala Miljana ispolovila Ivana KAFOM, a OVO je razlog! ŠOK! (FOTO)

INFO

Takmičarka „Elite“ Miljana Kulić sinoć je u emisiji „Gledanje snimaka“ ispolivala Ivana Marinkovića kafom, zbog toga što ju je, kako kaže, ponižavao.

Non-stop me ponižava, kad god me bude nervirao dobiće polivanje, stalno mi udara na dete, najgore stvari mi izgovara. Nisam ni ja od kamena, on bi voleo da ja njega polivam, stalno mi priča o abortusima o deci – rekla je Miljana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana pobesnela

Ovo se dogodilo dok se u Beloj kući komentarisao odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Ivan je stao na reperovu stranu.

– Ja ću samo da se osvrnem na taj odlazak kući, apsolutno sam na strani Ša, ona neće da ga ostavi ovde, treba direkt da ode kod njega kući, jer nigde roditelji neće da pobegnu. Ako postoji nešto zbog čega ona njega hoće da ostavi, neće pobeći, a ako ode odmah kući, ona se neće vratiti. Neću da se mešam za druge stvari, dečko je sa najviše emocija, ali baš zbog toga izgleda smešno. Jako retko pokazuje emociju, na čudan način, ali je pokazuje. Mora da ide kod njega – rekao je Ivan.

Ako odem kod njega, pa kući, misliš da me neće sprečiti – rekla je Miona.

Ne, nego mislim da ćeš tako pokazati privrženost. Ako padneš pod uticaj bilo koga, pokazaćeš sve. Sada imamo pravo da pomislimo, normalno je da se u ovim poslednjim danima priča o tome i razmišlja, bliži se kraj – rekao je Marinković.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan stao na stranu Nenada Aleksića Ša

BONUS VIDEO: