23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ EMISIJI NA PINKU: Izdala je zvanično saopštenje, otkrila sve detalje!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ EMISIJI NA PINKU: Izdala je zvanično saopštenje, otkrila sve detalje!

Veliki povratak voditeljke Dušice Jakovljević obeleziće njena nova emisija koja startuje večeras od 22 časa na televiziji Pink. Tim povodom Dušica se oglasila na Instagram profilu i otkrila da je uzbuđena zbog povratka u ružičasto jato.

Konačno mogu da vam dam odgovor na vaših bezbroj pitanja. Gledamo se od 22 časa na televiziji Pink – napisala je Dušica. 

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević Instagram

 

Njen prvi gost u emisiji, za koju verujemo da će oboriti sve rekorde gledanost, biće svima dobro poznata rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja će zajedno sa Dušicom progovoriti o svim aktuelnim temama koje intrigiraju javnost.

– Spremna sam na razne scenarije, kad su mi stavljali bubicu na Red televiziji, rekli su mi da gostuje, ja sam žurila kući da gledam, da ne bude kao upalim TV i kao oni na klupici, da su se pomirili. Ne da sumnjam u njega da bi uradio, ali u glavi sam šta god da se desi, nek se desi – objašnjava Dobrojevićeva. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock

Dušica Jakovljević i Stanija Dobrojević

Da li je istina da zida zgrade koje će nositi tvoje ime?

– Pa dobro, i da je sagradio tu vilu, dokle god se ovo ne završi, ne mogu da se opustim. Pričalo se da imamo skice, ali ne volim što on trči pred rudu i iznosi u javnosti, nekad može da se izjalovi, on se prvi put susreće sa medijima. Njegovi javni nastupi su surovi, nije kao ja sa medijima, ja sam fina, a on je drugačije, ali dobro, to je možda dobar spoj, balans – ispričala je Stanija. 

BONUS VIDEO: