27/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

CRNO-BELI OČERUPALI ŠAMPIONA: Partizan angažovao dvojac koji zna kako se titula osvaja – kreće pohod ka vrhu tabele!

CRNO-BELI OČERUPALI ŠAMPIONA: Partizan angažovao dvojac koji zna kako se titula osvaja - kreće pohod ka vrhu tabele!

Fudbaleri Partizana iz Majura iza sebe imaju uspešnu sezonu u okviru Pomoravske okružne lige koju su okončali na petoj poziciji što je najbolji plasman crno-belih od kako su u sezoni 2019/20 stupili u društvo srpskih petoligaša.

 

Crno-beli su ostvarili skor od 18 pobeda, sedam remija i devet poraza što ime je donelo ukupno 61 osvojeni bod, ali i čak 20 bodova deficita u odnosu na jagodinsku GFK Tabane, ekipu koja će od predstojeće jeseni krenuti u borbu za bodove u zonskom takmičarskom rangu.

U redovima sportskog kolektiva iz Majura nadaju se da će i njihov klub u što skorije vreme postati konkurentan u borbi za vrh tabele, a kako bi možda već na proleće 2025. godine pojurili prvu poziciju u okružnom takmičarskom rangu, agilno rukovodstvo kluba je angažovalo dvojicu pojačanja.

Reč je o Đorđu Uroševiću i Milošu Dimitrijeviću.

Prvo pojačanje je odlično poznato publici u Majuru. Dolazi nam iz redova šampiona GFK Tabane, a u pitanju je dvadesetčetvorogodišnji Đorđe Urošević. Radi se o jako zahvalanom igraču koji igra u napadu, primarna pozicija mu je levo krilo, a po potrebi može da odgovori zadacima i na drugoj strani terena, kao i u samom špicu.

Hladnokrvni i brz igrač, sa jako dobrim driblingom i udarcem. Jedan je od igrača koji je zaslužan za ulazak Jagodinaca u Zonu Zapad. Popularni Đole ima dugogodišnje iskustvo igranja u okružnom i zonskom takmiačrskom rangu. Najveći deo karijere je proveo upravo u Majuru i sigurno je da će se jako brzo uklopiti u ekipu.

Foto: FK Partizan Majur

Đorđe Urošević prvo pojačanje Partizana u aktuelnom prelaznom roku

 

Drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku jeste dvadesettrogodišnji Miloš Dimitrijević kome je primarna pozicija centralnog beka, mada se dobro snalazi i uz desnu aut liniju. Radi se o pre svega borbenom igraču, dosta jakom u duel igri i igraču koji daje uvek svoj maksimum. Igrao je u mlađim selekcijama Jedinstva iz Paraćina, gde je bio kapiten i iz kadetske ekipe je prebačen među seniore. KAsnije je nastupao za paraćinski SFS Borac i Mladost Jovac sa kojim obezbeđuju plasman u zonu, a prethodne sezone je sa ekipom GFK Tabane stigao do titule u Pomoravskoj okružnoj ligi.

Navedena pojačanja jasno govore da u redovima Parizana iz Majura spremaju sastav koji će već u predstojećim mesecima napasti šampionsku titulu i plasman u toliko čekanu Zonu Zapad.

 

BONUS VIDEO: