08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĆERKA SNEŽANE DAKIĆ PROSLAVILA PUNOLETSTVO: Mama plače već pola godine pri pomisli na taj dan, evo ko je LAURA MIKIĆ! (FOTO)

ĆERKA SNEŽANE DAKIĆ PROSLAVILA PUNOLETSTVO: Mama plače već pola godine pri pomisli na taj dan, evo ko je LAURA MIKIĆ! (FOTO)

Voditeljka Snežana Dakić, čija je emisija “Male stvari” veoma gledana, proslavila se emisijom “Život u trendu”. Bila je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem iz koga ima ćerku Lauru, na koju je veoma ponosna. Snežana već danima prima čestitke i preplavljena je emocijama budući da je njena ćerka nedavno proslavila 18. rođendan.

Dakićeva je bila na nivou zadatka, kao i uvek, pojavivši se u krem haljini koja je išla tik uz telo i imala je širu bretelu samo preko jednog ramena. 

– Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si – napisala je Dakićeva uz serijal fotografija.

 

 

Laura Mikić je blistala u beloj svilenoj haljini koja se vezivala oko vrata dok su cela leđa bila otvorena. Kreacija je padala tik do zemlje, dok je u rukama držala ogroman buket cveća, koji joj je mama Snežana pomagala da pridrži.

– Ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom, dok se još školuje – istakla je o ćerki Dakićeva svojevremeno za medije.

 

 

U rekodnom roku su usledile čestitke, a prve su se oglasile mnoge poznate dame. Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Kužet poslale su gomilu srca, kao i manekenka Ivana Korab.

– Sreća i ljubav da je prati kroz život. Srećan Lauri rođendan, a tebi draga Snežana da budeš ponosna kakvu divnu ćerku imaš – poručila joj je dizajnerka Marijana Mateus.

– Božeeeee kako je brzo prošlo… nek ti je zdrava i pametna i zadovoljna onime sto postiže u zivotu. Ljubim vas obe – poručila je pevačica Goca Tržan.

– Srećan rođendan Lauri, da mi bude zdrava ko drijen i mudra kao svoja mama. Lijepa je već, to samo nek traje – reagovala je influenserka poznatija kao Njezvanova.

– Samo suze radosnice, majko!!!! To si ti podigla i odgajila , budi ponosna – odgovrila joj je nekadašnja napoznatija loto devojka Suzana Mančić.

– Prelepe ste ste obe!

– Haljine su vam divne, a Laura nam blista!

BONUS VIDEO: