07/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZVEZDAN SLAVNIĆ OTKRIO KOJU UČESNICU ELITE ĆE SMUVATI PRED KAMERAMA?! Javno priznao simpatije, pa izazvao totalnu pometnju!

INFO

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić nedavno je bio gost voditeljke Anastasije Buđić u emisiji „Pitam za druga“, a pre toga je igrao igricu „Ili-ili“, te otkrio da li bi volelo da pobedi Maja Marinković ili Aneli Ahmić, a prednost nije dao svojoj bivšoj devojci.

– Maja i ja smo se samo družili. Čuo sam da me je Aneli pohvalila par puta, pa moram sada ja nju. Lepo izgleda, ne znam kako uživo izgleda, ali džentlmenski je da uzvratim – rekao je on, a kada je upitan da bira između Aneli i Matore, koja mu je bila najbolja prijateljica, prednost je dao Matoroj, međutim nije krio koliko je u nju razočaran.

Foto: printscreen/RED TV

Zvezdan Slavnić

 

– Matoru ću, iako nije zaslužila! To bih mogao da vam kažem posle dugog razgovora sa njom… Nisu mi se svidele mnoge stvari što je uradila – iskren je bio Zvezdan za „Pink.rs“.

Kako se spekuliše po društvenim mrežama, nije isključeno da ćemo Zvezdana gledati u novoj sezoni rijalitija, pa su mnogi posumnjali da je ovo priprema terena upravo za to, odnosno, da će Aneli i Zvezdan novu romansu započeti pred kamerama, s obzirom da su, po svemu sudeći, simpatije obostrane. 

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Aneli Ahmić

 

Zvezdan je izrazio želju da upozna Aneli, kako bi se uverio da jednako lepo izgleda uživo, a gledaoci definitivno smatraju da bi bili interesantan par. Videćemo kako će Ahmićeva reagovati, kada sazna da ju je Zvezdan izdvojio, pa čak stavio i ispred Maje, sa kojom je imao aferu u Zadruzi 6.

BONUS VIDEO: