Foto: Starsport

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić Milena Kačavenda kaže da je Zvezdan Slavnić nekoliko puta tokom svađe šamarao i brutalno vređao oca Moku Slavnića, koji od straha nije smeo sina da prijavi policiji. Ona tvrdi da otac i sin posle brutalne tuče nisu razgovarali 10 godina, te i da su komunikaciju uspostavili tek kad je Slavnić ušao u rijaliti.

Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim. Žena je znala u kakvo joj čudovište izrasta sin, kako se ponaša i na šta je sve spreman, pa se povukla i morala da ćuti. Sve je to bilo mučno za nju. Žena se razbolela od stresa. Ona je gledala kako Zvezdan maltretira oca Moku, kako mu udara krvničke šamare. Moka isto nije smeo da pisne, ćutao je i trpeo batine – kaže Milena i nastavlja:

Foto: Starsport/pixabay

Moka Slavnić

 

Deset godina Moka i Zvezdan nisu razgovarali, a prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u „Zadrugu“ nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa i pitanje je da l’ će oni ikad moći da se ponašaju kao otac i sin.