31/05/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„ZVEZDAN I CAR SU KAO ĐAVOLI KOJI JE VREBAJU“ Za spas Maje Marinković se mole 10 monaha, Taki spremio amajliju protiv demona!

DEDA MAJE MARINKOVIĆ U BOLNICI! Ne može da dođe sebi zbog napada Filipa Cara, Taki ga pozvao na obračun - hoće da mu nabije VILJUŠKU U OKO!

Maja Marinković nanela je velike muke ocu Takiju Marinkoviću, koji je odlučio da spas ćerke pronađe u manastiru Tumane. Kako saznajemo, Taki je otišao do manastira kako bi pronašao mir, ali i spas za ćerku Maju, zbog njenih problema sa kojima se suočava. 

Iako Filipa Cara nikada neće prihvatiti kao zeta, Takijeva ćerka vrlo često zna da skrene sa puta, pa završi kod njega u krevetu. 

Kako bi je zaštitio od nečastivih sila, Taki će za Vaskrs ćerki poslati amajliju, koja je osveštena kod 10 monaha u manastiru. 

Taki više nije znao šta da radi, pa je odlučio da spas nađe u manastiru. Otišao je tamo, odneo je brojanicu, koju planira da joj pošalje za Vaskrs, na najsvetiji dan, osveštena od strane 10 monaha. Na taj način Taki smatra da će ćerku spasiti od nečastivog Cara i Zvezdana, koji uvek kao neki đavoli vrebaju iza ćoška, ali ta brojanica će biti kao amajlija za Maju koja će sve to da otera – otkriva izvor blizak Takiju za Republiku. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);