23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZORICA NIKAD ISKRENIJE O BEKUTI! OTKRILA SVE O BAKŠIŠU I SITUACIJI NA VESELJU! Evo šta se dešavalo u kafani!

ZORICA NIKAD ISKRENIJE O BEKUTI! OTKRILA SVE O BAKŠIŠU I SITUACIJI NA VESELJU! Evo šta se dešavalo u kafani!

Pevačice Zorica Brunclik i Ana Bekuta nedavno su se našle zajedno na jednom veselju, kada je nastrala scena za pamćenje! Naime, Zorica i Kemiš su Ani ubacivali novac u dekolte kada je pevala blok pesama, a kako se Bekuta nije bunila, Zorica je sada otkrila više detalja o događaju o kom se danima pričalo.

Ja sam veliki veseljak, iako ne pijem. Miroljub mi je sto puta rekao: „Ajde, bre, ženo, popij nešto!“, a ja kažem: „Ne, ne, ja sam dovoljno luda i bez toga“. Ana je imala dekolte i bio je izazovan i onda kada sam videla, pomislim: Sram te bre bilo u tim godinama! Onda sam odlučila to malo pokrijem, istapaciram sa parama, a onda, pošto se ona nije bunila krenuo je Miroljub, a onda se još nije bunila, pa sam rekla: „Dublje gurni“. Ludo smo se proveli – otkrila je Zorica, prenosi Blic. 

Foto: facebook printscreen

Ana Bekuta i Zorica Brunclik

 

Podsetimo, kada je Ana Bekuta zapevala svoj hit „Sve sam stekla sama“, Zorica Brunclik je odmah reagovala na svoj prepoznatljiv način. Izvukla je 100 evra iz novčanika i zavukla ih koleginici u duboki dekolte kao gest podrške i slavlja. Kemiš se pridružio gestu, dodajući dodatnih 150 evra u Bekutin dekolte, stvarajući trenutak koji je izazvao osmehe i oduševljenje prisutnih.

Foto: facebook printscreen

Ana Bekuta i Zorica Brunclik

 

Uz šalu i dobro raspoloženje, Zorica je uputila Kemišu šaljivu kritiku dok mu je sugerisala da ne nosi više od 50 evra, dok je on gurao novac u Bekutin dekolte. Ova šaljiva scena pokazala je prisutnima njihovu bliskost i zajedničko uživanje u veselju, ističući da su i dalje deo „stare garde“ koja zna kako da se dobro provede.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta

 

Inače, Zorica neretko na veseljima uzima velike količine bakšiša, pa se tako na društvenim mrežama mogu videti razni snimci koji svedoče tome koliko je i danas plaćena među pevačima, ali i tražena. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: