14/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZORICA MARKOVIĆ DOBILA POZIV ZA ELITU 8 I FARMU! Pevačica se javno oglasila, OBRADOVALA SVE SVOJE FANOVE!

ZORICA MARKOVIĆ DOBILA POZIV ZA ELITU 8 I FARMU! Pevačica se javno oglasila, OBRADOVALA SVE SVOJE FANOVE!

Jubilarni ugovor za novu sezonu rijalitija sa Željkom Mitrovićem potpisao je Stefan Karić, i to za 5.000 evra nedeljno, a nakon njega u zgradu Pinka ušle su Marija i Miljana Kulić. Spiritus movens ružičaste televizije nije izostavio svečano saopštenje o Stefanu Kariću, ali se za sada, po pitanju Miljane i Marije nije izjašnjavao.

Foto: pink.tv

Stefan Karić I Željko Mitrović

Pripreme za novu sezonu rijalitija „Elita“ su u punom jeku, Milica Mitrović redovno otkriva po delić atmosfere sa radne akcije, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti novi učesnici. Iako ima svega nešto više od deset dana do početka najgledanijeg formata na našim prostorima, produkcija vešto skriva imena novih takmičara, međutim, njih 50 je već potpisalo ugovore, a mnoge internet-stranice su otkrile da se radi i o novim, ali i starim rijaliti-igračima.

Zorica Marković, poznata narodna pevačica i rijaliti zvezda, već decenijama živi dalje od očiju javnosti, u naselju Jajinci. Njena impresivna karijera obuhvata učešće u nekoliko rijaliti programa, nastupe na svadbama i veseljima, kao i vođenje nekoliko kafana i restorana. Zorica se danas oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Pevačica je obradovala svoje fanove i objavila „selfi“ na kome pozira sa osmehom Mona Lize, te su mnogi komentari prirodno, išli u smeru rijalitija koji samo što nije počeo.

 

 

„Zoko, ajmo u Zadrugu 8, fališ nam“, „Žena kraljica“, „Kraljice, kad će nova pesma“, „Zoko, hoćeš li biti u Farmi 8? Voli te tvoj najveći obožavalac“, samo su neki od komentara koji su direktno „tagovali“ popularnu pevačicu i bivšu rijaliti učesnicu.