05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZORANI SIKTER POZLILO NAKON RASKIDA SA MC STOJANOM: Pevačica hitno otkazala sve nastupe! (FOTO)

Vesti

Mlada pevačica Zorana Mićanović, koja se proslavila sa hitom „Sikter“, juče je priznala da je raskinula sa MC Stojanom, koji je 22 godine stariji od nje. Ovaj raskid je šokirao mnoge, što se dogodilo i kad su priznali da su u vezi. 

Zorana se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram, te priznala da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže sve nastupe. 

Dragi moji, zbog zdravstvenog stanja moraću da odložim sve nastupe ovog meseca… Izvinjavam se svim gazdama klubova i veselja, družićemo se drugom prilikom. Hvala mnogo na razumevanju – napisala je Zorana putem storija na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram.com

Objava Zorane Mićanović

Podsećanja radi, Zorana je juče potvrdila da je došlo do kraja.

Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli. Želim mu sve najlepše – rekla je Zorana, kako prenosi Blic.

Zorana je prvo na svom Instagram profilu podelila snimak MC Stojana sa devojkama sa plaže na Kipru, gde je on boravio sa prijateljima. Ovo je izazvalo različite spekulacije o tome da li je upravo ovo bio okidač za kraj njihove veze.

S druge strane, MC Stojan je na svom storiju poručio Zorani da mu se javi na telefon. „Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem“, napisao je on na društvenoj mreži Instagram.

Vesti

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorana i MC Stojan

BONUS VIDEO: