05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZORAN MARJANOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU! Ovo su najnoviji detalji ROMANSE sa Indi, pripremio joj specijalno IZNENAĐENJE

Vesti

Poput bombe je odjeknula vest da su pevačica Indira Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović u tajnoj romansi, i to nakon što su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu.

Kako su preneli domaći mediji, njih dvoje su navodno tek ušli u vezu, iako njihovo poznanstvo datira od 2004. godine.Međutim, prema rečima izvora, veza je slučajno počela, a otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se.

Indi posle razvoda nije imala nijednog partnera. Veza sa Zoranom je slučajno počela. Zapravo, njih dvoje su doskoro bili prijatelji tačno dvadeset godina. Vezivala ih je poslovna saradnja i on je sad za nju uradio nove pesme. Otkako su ušli u studio, ne razdvajaju se. Non-stop su zajedno. Ne kriju se, ali i ne žele da ljudima bilo šta objašnjavaju. Žive život i uživaju – rekao je izvor, prenosi Kurir.

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi?

Zanimljivo je da je Marjanoviću sledeće suđenje za ubistvo Jelene zakazano za 4. jul, istog dana kada će pevačica Indi proslaviti rođendan. Iako je Indi izrazila želju da prisustvuje suđenju, to će za sada biti nemoguće.

Indi je imala želja da prisustvuje tom suđenju, ali je to za sada nemoguće. Zoran je već pripremio iznenađenje za Indi, kojoj je tog dana rođendan – otkrio je izvor blizak paru.

Vesti

Foto: Vesti.rs

Indi Aradinović se oglasila nakon što je uhvaćena sa Zoranom Marjanovićem

Iako su se oglasili povodom ovih glasina, ni Indi ni Zoran nisu želeli da šire priču o svom privatnom životu. Indi je istakla da neće davati izjave o ovoj temi dok ne izađu pesme, dok je Zoran podržao pevačicu u odluci da ne komentariše njihov odnos.

Da li su saradnici na bazenu ili na moru i zajedno provode ove tople dane, ne znači da su u vezi. Tako da izjavu na ovu temu ne bih davala dok ne izađu pesme. Onda ćemo lepo o svemu da porazgovaramo, a sigurna sam da će vam se dopasti ono što budete čuli. Razumem da je vama novinarima interesantno da znate nešto više, ali moraćete još malo da sačekate – tajanstvena je bila Indi, dok je Marjanović izjavio sledeće:

Vesti

Foto: ATA Images

Zoran Marjanović prekinuo ćutnju o vezi sa Indi

Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem – rekao je Zoran za Kurir.

BONUS VIDEO: