08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZOLA TERA MILJANU NA DISKVALIFIKACIJU! Skandal pred samo finale Elite, Kulići očajni!

INFO

Mnoge je iznenadila promena Lazara Čolića Zole, koji je neočekivano započeo druženje sa Miljanom Kulić i razgovor o pomirenju, a tokom emisije „Pitanja gledalaca“ Čolić je objasnio da je sve to bilo deo njegove taktike, kako ne bi doživljavao neprijatnosti sa bivšom devojkom, koja neretko ima „ispade“ od kojih Zola beži glavom bez obzira.

Zola je bio brutalno iskren, pa je priznao da je samo kupovao mir sa Miljanom, iako ga ona, kako sama naglašava, „bolesno voli“ i smatra da joj je neophodno lečenje od njega nakon rijalitija.

– Zola, rekao si Miljani da i dalje postoji nada da ćete vas dvoje uspeti, da li stvarno veruješ u to ili kupuješ mir do kraja Elite? – glasilo je pitanje za Zolu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

– Ne verujem u to uopšte, hteo sam da kupim mir sa njom, ali očigledno nije pošlo za rukom. Ako uzmemo u obzir sve situacije, mislim da je nemoguće da nas dvoje funkcionišemo u istom prostoru. Ja se nikada do sada nisam mirio s njom da bih kupovao mir. Priča mi da će mi pokazati da može da bude drugačija, ja joj zbog toga dam nadu da može biti drugačije, ali ne verujem u to, najiskreniji da budem – rekao je Zola.

– Da li si se zbog Miljane udaljio od Stefani? – upitala je voditeljka.

– Pa ne znam, ona je sama htela da se udalji od mene – rekao je Lazar Čolić Zola.

Podsetimo, ovu sezonu Elite obeležile su brutalne svađe Miljane i Zole, zbog kojih je Čolić ostao bez garderobe, što je posebno zamerio bivšoj izabranica. Mnogi smatraju da Zola želi Miljani da vrati za sve, te da je ovo način da je diskvalifikuje pred finale.

BONUS VIDEO: