23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZOLA NAŠAO NOVU DEVOJKU: Fatalna PLAVUŠA uhvaćena, OVAJ kadar će Miljanu Kulić UNIŠTITI DO KRAJA!

ZOLA NAŠAO NOVU DEVOJKU: Fatalna PLAVUŠA uhvaćena, OVAJ kadar će Miljanu Kulić UNIŠTITI DO KRAJA!

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“ i popularni DJ Lazar Čolić Zola izazvao je veliku pažnju javnosti objavom fotografije na svom Instagram profilu. Na slici se može videti Zola u zagrljaju sa misterioznom plavušom, što je izazvalo mnoge spekulacije i nagađanja o tome da li je ova misteriozna devojka nova ljubav u njegovom životu.

Ova fotografija izazvala je veliku pažnju kako javnosti, tako i fanova, koji su odmah počeli da komentarišu i spekulišu o identitetu misteriozne plavuše. Mnogi su se zapitali da li je ova devojka nova ljubav u životu Lazara Čolića Zole, posebno nakon njegovog burnog raskida sa Miljanom Kulić, koji je bio poprilično medijski propraćen.

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola Instagram

 

Spekulacije o identitetu misteriozne plavuše su brzo počele da kruže društvenim mrežama i medijima. Mnogi su se zapitali da li je ova mlada dama neko ko je upoznao nakon raskida sa Miljanom Kulić ili je možda reč o slučajnom susretu. Zola nije dao nikakve zvanične izjave povodom ove fotografije, ostavljajući prostora za širenje različitih teorija o svom ljubavnom životu.

 

Podsetimo, raskid Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić bio je poprilično turbulentan i medijski ispraćen događaj. Njihova veza privukla je pažnju javnosti tokom njihovog zajedničkog učešća u rijalitiju „Zadruga“, a raskid je bio popraćen brojnim komentarima i spekulacijama.

Dok javnost i dalje nagađa o identitetu misteriozne plavuše sa Zoline fotografije, ostaje da vidimo da li će popularni DJ otkriti više detalja o svojoj ljubavnoj situaciji u skorijoj budućnosti. S obzirom na njegovu medijsku popularnost, ne sumnjamo da će ova tema i dalje privlačiti pažnju javnosti.

BONUS VIDEO: