Foto: Tanjug/AP, Profimedia, instagram.com/theshando

Jedna je od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena „Beverly Hills 90210“ kao da je ukleta. Glumcima je od devedesetih godina pošlog veka, pa sve do danas, donela veliku popularnost širom sveta, ali su usledili i razni problemi u njihovim privatnim životima, zbog čega mnogi veruju da je na njih bačeno neko prokletstvo. 

Iznenadna smrt Luka Perija 

Svakako najtragičnija vest za celu ekipu Beverli Hilsa bila je iznenadna smrt Luka Perija koji je 2019. godine u 52. godini preminuo od posledica moždanog udara. Čuveni zavodnik Dilan Mekej je uloga koja je Perija proslavila najviše kod ženske publike. Osim slave i popularnosti, donela mu je i uloge u brojnim drugim projektima kao što su „Bafi, ubojica vampira“, „Peti element“, „Oz“ i „Riverdale“.

Foto: youtube.com/TODAY

Luk Peri je bio najveći zavodnik u „Beverli Hilsu“

Luk Perija je smrt zatekla baš u trenutku kada je doživljavao renesansu svoje karijere uz „Riverdale“, ali i ulogu u filmskom hitu Kventina Tarantina „Once Upon a Time“. Neposredno pre nego što ga je zadesio moždani udar, zvanično je najavljeno da će televizijska mreža Foks početi sa snimanjem novih epizoda hit serije „Beverli Hils“. Međutim, posle nekoliko dana koje je proveo u komi, njegova porodica je potvrdila da je preminuo. Uz njega su sve vreme bili njegovo dvoje dece, bivša supruga, verenica, majka, očuh, brat i sestra, kako je u to vreme prenosio portal TMZ.

Foto: Youtube printscreen

Džo I. Tejta glumio je Nejta, vlasnika restorana „Pič Pit“

Nakon neprežaljenog Luka Perija, preminula je još jedna legenda iz pomenute serije. Naime, glumac Džo I. Tejta napustio je ovaj svet u 85. godini, a publika ga je upamtila po ulozi Nejta, simpatičnog momka i vlasnika restorana „Pič Pit“ u kom se redovno okupljalo veselo društvo sa Beverli Hilsa. Vest o njegovoj smrti među prvima je podelio Jan Ziring, koji je u seriji glumio Stiva Sandersa.

U poslednjih nekoliko meseci ostali smo bez Džesike Klajn, jedne od najuspešnijih spisateljica i producentkinja serije 90210, ostali smo bez Denise Douse koja je glumila Mrs. Tisli, a jako sam tužan što sa vama moram da podelim da je preminuo i Džo. I. Tejta. Bio je jedan od najveselijih ljudi sa kojima sam radio, velikodušan, mudar i dobar – napisao je Jan prošlog avgusta u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.