08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Život na visokoj nozi, jahte, avioni, kamioni… Ko su deca Dragana Stojkovića Piksija? (FOTO)

Život na visokoj nozi, jahte, avioni, kamioni... Ko su deca Dragana Stojkovića Piksija? (FOTO)

Legenda fudbala Dragan Stojković Piksi dobro je poznat javnosti, a da li znate ko su njegovi naslednici poznati po „raskalašnom“ načinu života?

Dragan Stojković Piksi nekadašnja fudbalska zvezda i trenutni selektor srpske fudbalske reprezentacije nije samo poznat po svojim sportskim dostignućima već i po bogatom porodičnom životu koji odiše ljubavlju, ali i glamurom.

Piksi je u srećnom braku sa svojom suprugom Snežanom koju često ističe kao stub porodice.

Troje dece – Anja, Andrea i Marko – kruna su njihove dugogodišnje ljubavi. O svojoj porodici Piksi govori sa ponosom, a neretko ističe kako je za vaspitanje naslednika zaslužna upravo njegova supruga.

Legendarni fudbaler i njegova lepša polovina pre tri godine proslavili su 30 godina skladnog braka, a svaki put kada jedno o drugome javno progovore – imaju samo reči hvale.

Foto: Instagram.com

– Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: „Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam“. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine – rekla je gospođa Stojković jednom prilikom za Story.

Plod njihove velike ljubavi jesu dve ćerke i sin, koji svojim glamuroznim stilom života ne prestaju da intrigiraju javnost.

Od Piksijevih troje naslednika lepa brineta Anja Valente najviše se eksponira i svoj privatni život ne skriva od radoznalih pogleda.

Lepa Anja vodi život na visokoj nozi, a neretko putem društvenih mreža deli detalje koji se tiču ekskluzivnih događaja kojima često prisustvuje, ali i delove svog luksuznog garderobera.

Tamnokosa naslednica selektora srpske reprezentacije udata je za francuskog automobilistu Igoa Valentea, a 2018. godine srećni par upriličio je venčanje za pamćenje u Anjinom rodnom Beogradu.

Velelepno slavlje organizovano u jednom prestižnom restoranu na Kalemegdanu vrvelo je od poznatih zvanica, atmosfera je bila sjajna i sve je prštalo od luksuza.

Venčanje je bilo toliko spektakularno, da je čak i čuveni časopis Vogue pisao o njemu. Poznata Beograđanka i uspešni Francuz trenutno žive u Londonu i imaju četvoro dece – tri devojčice i jednog dečaka – sa kojima slavni deka i baka neretko provode vreme.

Osim fizičke sličnosti, Marko Stojković sa svojom lepom sestrom Anjom deli i sklonosti ka ekstravagantnom načinu života i to ne krije, a svoje slobodno vreme voli da provodi u društvu porodice.

Foto: Instagram.com

Diplomirao je menadžment na prestižnom londonskom fakultetu i svoj život vodi na relaciji između Amerike i Britanije. On je strastveni putnik i ljubitelj luksuznih automobila i vina, što rado deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Gde god na kugli zemaljskoj bio, Piksijev naslednik svoje vreme provodi isključivo na ekskluzivnim mestima i u visokom društvu.

Veliku ljubav gaji prema životinjama, a javnost je potpuno zaintrigirao podelivši sliku sa – ni manje ni više nego bebom belog tigra, za koju su se mnogi zapitali da li je kućni ljubimac ekstravagantnog Marka.

Dve Piksijeve ćerke, Anja i Andrea, imaju potpuno različite pristupe javnom životu. Dok je Anja česta tema domaćih medija, starija Andrea brižljivo čuva svoj privatni život od javnosti.

O njenom životu malo se zna, osim da je ostvarena kao majka i da uživa u ljubavi sa svojim suprugom Meteom.

Najviše njenih fotografija možemo pronaći u porodičnim albumima njene sestre i brata, a svi koji su imali prilike da vide kako izgleda složni su u jednom; plavokosa Andrea slika je i prilika svoje majke Snežane.

Foto: Instagram.com

Porodični život Piksijeve porodice ispunjen je radom, ljubavlju i avanturama, dok njihov stil života na visokoj nozi privlači pažnju kako lokalnih tako i svetskih medija.

Njihova priča primer je kako harmonija porodičnog života može ići ruku pod ruku sa uspesima u karijeri, stvarajući jedinstven i inspirativan životni put.

Autor: Dubravka Bošković