09/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZDRAVKO MAMIĆ SE OPROSTIO OD MIODRAGA JEŠIĆA: Čuvaj mi mesto u ekipi koju ćeš ti voditi! Voli te tvoj brat Maminjo! (FOTO)

ZDRAVKO MAMIĆ SE OPROSTIO OD MIODRAGA JEŠIĆA: Čuvaj mi mesto u ekipi koju ćeš ti voditi! Voli te tvoj brat Maminjo! (FOTO)

Sportski svet je pogodila tragična vest da je Miodrag Ješić (63), nekadašnji fudbaler i trener Partizana, poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Stradao je na putu Ruma-Jarak, kada je automobilom prešao u suprotni smer i zakucao se u kamion.

Od njega se na društvenim mrežama oprostio i Zdravko Mamić, nekada jedan od najmoćnijih ljudi hrvatskog fudbala.

„Ne mogu se setiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo.

Foto: Facebook.com

Šok, neverica i tupost mog uma i tela nije mi odzvolila da izustim i reč. Poštovali smo jedan drugog, voleli se, pevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom. Zadnji put si me zvao pre nekoliko meseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajaćeš.

Doviđenja moj brate i čuvaj mi mesto u svojoj ekipi koju ćeš ti voditi.

Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo“, napisao je Mamić.

Sahrana Miodraga Ješića biće u ponedeljak u 12 časova na Topčiderskom groblju, dok je komemorativni skup zakazan za 10 časova u SC Teleoptik.

Autor: