03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZBOG PITANJA O POBEDNIKU ELITE NASTAO HAOS: Sandra Rešić POBESNELA, odmah prekinula intervju!

INFO

Pevačica Zorana Mićanović nedavno je proslavila svoj 19. rođendan okupivši preko 400 zvanica u luksuznom restoranu u svom rodnom Šapcu. Među gostima na gala slavju bila je popularna pevačica i bivša učesnica rijalitija „Zadruga“, Sandra Rešić. Međutim, iako je bila dobro raspoložena, kada je čula pitanje vezano za dešavanja na imanju u Šimanovcima, odmah je napravila haos i prekinula intervju.

Naime, kako je istakla, rijaliti je ne zanima, te ga u poslednje vreme i ne prati, zbog čega je donela odluku da ne komentariše ili prognozira bilo šta vezano za popularni TV format.

Ne želim da komentarišem ništa, ne zanima me! Meni je jedini prijatelj Marko Đedović, naravno, i sa ostalima sam dobro, ali to je sve na „ćao-ćao“. Ne bih volela da prognoziram ništa, jer ne pratim, koga narod izglasa, neka pobedi – istakla je Rešićeva za domaće medije.

Foto: INFO

Sandra Rešić ne prati rijaliti

Podsećanja radi, bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić nedavno je otvoreno govorila o svojim iskustvima sa prijateljima, govoreći koliko su joj važni iskreni odnosi. Nakon izlaska iz rijalitija, Sandra je shvatila ko su joj zaista iskreni prijatelji.

– Nisam ja imala lažne prijatelje pre toga, bar ne one koji su meni bili najbliži. Oni koji su mi bili najbliži i ostali su takvi. Imala sam dosta tih drugova i drugarica koje bi normalan svet zvao poznanicima, a ja sam ih zvala drugovima i drugaricama. Tako da možda tih nekih ljudi me je koštalo, zato što su oni smatrali u tom trenutku da su uspešniji od mene – rekla je ona iskreno.

BONUS VIDEO: