08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZBOG OVOG JEZIVOG PRIZORA JE VELIKI ŠEF HITNO REAGOVAO! Momentalna kazna, ovo se nikako ne toleriše!

ZBOG OVOG JEZIVOG PRIZORA JE VELIKI ŠEF HITNO REAGOVAO! Momentalna kazna, ovo se nikako ne toleriše!

Veliki Šef se danas hitno oglasio u rijalitiju „Elita“, nakon što je jedna od učesnica prekršila strogo pravilo! Naime, Jovana Cvijanović je kažnjena zbog ulaska u hotel kod Uroša Rajačića, iako je dobro poznato da je ulazak u hotel dozvoljen isključivo vođi i omiljenoj osobi.

Podsetimo, Jovana danima proganja Uroša i prati ga u stopu, iako on koristi svaku priliku da joj pokaže da ni najmanje nije zainteresovan za nju i bilo kakav odnos. Sinoć mu je upala u hotel, pa krenula da ga spopada, a on ju je terao od sebe. Poručio joj je da izađe iz hotela, jer u istom ne sme boraviti, a ona ga nije poslušala, što joj se sada obilo o glavu i snosi posledice:

 

– Izađi iz hotela, nemoj da ideš za mnom. Ti si bolesna devojka, ja ne želim da imam komunikaciju sa tobom – govorio je on.

– Izvinila sam ti se. Ti ne znaš da postaviš kao muško – dodala je ona.

– Da li znaš da me ne interesuje? Izađi iz hotela – nastavio je Rajačić.

– Ti mirišeš, ali ne na parfem, nego neki tvoj miris, neka senzacija. Nemoj da ideš – govorila je Jovana.

– Moraš da ideš – dodao je Uroš.

– Što? Neću ući. Ti si senzacija, neka orhideja – nastavila je ona.

– Ja ne želim da komuniciram sa tobom – odbrusio je Rajačić.

Ova odluka Velikog Šefa izazvala je različite reakcije među ostalim učesnicima „Elite“. Neki su podržali oštru reakciju kao nužnu za očuvanje reda i discipline u kući, dok su drugi izrazili iznenađenje i nezadovoljstvo zbog kazni. Ipak, Veliki Šef nije prvi put primenio kazne kao sredstvo disciplinovanja učesnika, što je deo šire strategije održavanja pravila i reda u Beloj kući, a što je svim takmičarima predočeno ugovorom i pre ulaska u rijaliti.

BONUS VIDEO: