29/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZBOG DROGE SE VIŠE PUTA UBIJALA, BILA NA IVICI SMRTI: Tragičan život poznate manekenke ledi krv u žilama, zbog OVOG muškarca je pomišljala na samoubistvo!

ZBOG DROGE SE VIŠE PUTA UBIJALA, BILA NA IVICI SMRTI: Tragičan život poznate manekenke ledi krv u žilama, zbog OVOG muškarca je pomišljala na samoubistvo!

Svetski poznata manekenka Naomi Kembel otvorila je dušu u novom dokumentarcu „The Super Models“, gde je progovorila o poroku s kojim se borila devedesetih godina i priznala da je mogla da umre.

Slavna manekenka tada je bila na vrhuncu karijere. Rekla je da se okrenula kokainu kako bi zaboravila traumu iz detinjstva i pomirila se sa smrću italijanskog dizajnera i njenog bliskog prijatelja Đanija Versaćea. 

Foto: youtube.com/printscreen

Naomi Kembel

 

Naomi se sa zavisnošću borila pet godina, a 1999. se srušila tokom snimanja. Tada je, kaže, shvatila, da mora da ide na rehabilitaciju. 

Foto: Tanjug/AP

Naomi Kembel

Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla da učinim za sebe u to vreme. Bilo je strašno pogledati se u ogledalo. Ne možete prikriti svoja osećanja. Ubijala sam se. Bilo je jako bolno – zaključila je Naomi, tvrdeći da glavni okidač zbog kog je počela da uzima drogu, jeste trauma iz detinjstva.

Inače, Naomi je odrasla bez oca koji je napustio nezinu majku dok je bila trudna.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);