19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ZAVIRITE U MOZAK NENADA ALEKSIĆA ŠA: Razlupao imanje zbog Mione i Stanislava, a sad tvrdi OVO!

INFO

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima „Elite“, a njegov prvi sagovornik bio je reper Nenad Aleksić Ša, koji je govorio o svojim sukobima sa Mionom Jovanović, koji su postali učestali otkako se u Belu kuću uselio njen bivši dečko Stanislav Krofak Pantera. Međutim, Ša tvrdi da nije ljubomoran na njega!

Da li ste Miona i ti uspeli da uplovite u neku mirnu luku nakon burne nedelje? – upitao je Darko.

Uspeli smo. Dogovorili smo se da ispoštujemo jedno drugo. Dva dana je ne pitam, ne tražim da mi da neke odgovore i ne smaram je, iskreno. Ne drobim i ne smaram je. Sada smo okej – kazao je Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša smatra da je spustio loptu sa Mionom

Stanislav je devet dana u Eliti, da li je teško biti s njeni, bivšim u istom prostoru? – upitao je Darko.

Jako je teško, ali nisam ljubomoran. Njega gledam kao bilo kog drugog rijaliti učesnika, iskreno. Pre nego što on nije bio ovde je on bio naša tema, zbog njega smo se svađali. Momak je jasan i direktan. On je veoma jasan – kazao je Ša.

Da li ti se čini da je on jasan, a da Miona to nije? – upitao je Darko.

Ume da bude nekad osoba koja ne kaže sve do kraja. Čudnjikava je. Ima to namćorasto ponašanje, ali pokušavam na sve to da se naviknem, iskreno – kazao je Ša.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper tvrdi da nije ljubomoran na Stanislava

Koliko te boli to što je obazriva dok priča o Stanislavu, a prema temi nekad ume da bude malo grublja? – upitao je Darko.

Nije sve to lako. Nekad mi to nije jasno – kazao je Ša.

BONUS VIDEO: